Juve je jedini stvarno htio Mandžukića!

Fudbalski klub Juventus jedini je poslao ponudu Atletiku za hrvatskog igrača Marija Mandžukića, iako se više timova interesovalo za njega.

Fudbal 28.07.2015 | 09:40
Juve je jedini stvarno htio Mandžukića!

To su u subotu potvrdili čelnici kluba iz Madrida.

Fudbaleri Atletiko Madrida se nalaze na pripremama u Los Angeles de San Rafaelu, mestu udaljenom 70 kilometara od Madrida. U tom mestu je ovih dana trebalo da bude i Mandžukić budući da je imao ugovor s Atletikom do leta 2018, ali je on prošlog meseca prodat Juventusu za 19 miliona evra.

Atletiko je napustio nakon samo jedne sezone.

"Mandžukić je mnogo pomagao ekipi i verujem da će uspeti u Juventusu jer je dobar igrač. Nismo pogrešili što smo ga doveli... Juventus je jedini poslao ponudu, nama je bila prihvatljiva nakon čega smo se dogovorili. Verujem da su na kraju svi zadovoljni ovakvim raspletom", rekao je za Hinu predsednik Atletika Enrike Sereso.

Ukoliko se ostvare dogovoreni sportski rezultati iznos može da naraste sa 19 na 21 milion evra. Nemačkom prvaku Bajernu iz Minhena pre godinu dana Atletiko je platio 22 miliona.

Sportski direktor Hose Luis Kaminero, koji je učestvovao u tom transferu, rekao je da je bio u kontaktu sa više klubova.

"Juventus nije bio jedini zainteresiran, bilo je više klubova koji su se javljali oko Mandžukića", naveo je on, ali nije otkrio imena tih klubova.

Komentari / 0

Ostavite komentar