Како изгледа кућа Никол Кидман

Никол Кидман је у свом дому у Сиднеју угостила новинара "Вога" који јој је поставио 73 питања. Открила ја свашта занимљиво о себи.

Занимљивости 25.07.2015 | 10:37
Како изгледа кућа Никол Кидман

Док је шетао кроз кућу славне глумице, новинар јој је постављао 73 кратка питања. Том приликом, Никол је одоговорила да су најлепша ствар у Сиднеју људи, и препоручила свима који иду тамо да обавезно понесу крему за сунчање.

У свом граду највише воли да борави на плажи, што је потпуно разумљиво ако живите у Сиднеју.

И знате шта још - Никол је још више кул него што бисте очекивали. У својој кући има собу за билијар, а каже да га толико добро игра да јој је надимак Поол Схарк (ајкула за билијар).

На питање који таленат би волела да поседује, каже: "Волела бих да певам оперу."

Можда нисте знали, али лик Кидманове се налазио на поштанским маркицама у Аустралији, а глумица има врло шаљив коментар на то: "То је супер, мада је мало чудно када сви могу да те лижу!"

Омиљена боја јој је тамно плава, а модни узор - све жене које је фотографисао Ирвинг Пен, али највише његова супруга Лиса.

Најбољи одевни комад свих времена су, по њеном мишљењу, црне хеланке, а за стотину година волела би да не постоји - дописивање, односно куцање порука.

Да може да бира неку другу каријеру, Никол би одабрала да буде научница која би излечила "нешто много важно, рак на пример."

Када би могла да има супермоћ, волела би да може да лети. А, кад смо већ код летења... Можда на први поглед Кидманова делује мирно, повучено, али.. "Скакала сам из авиона, возила на тркама 200 миља на сат (око 320 километара на сат), ронила са ајкулама - па, реците ви мени, шта је од тога најопасније што сам урадила?"

На питање који је најбољи део мајчинства, Никол је имала прави мајчински одговор: "Све. Радост, срећа, сврха," рекла је, а успут се саплела о дечју играчку. Најтежи део мајчинства по њеном мишљењу је сазнање да неће овде бити вечно, тако да неће увек моћи да брине о својој деци.

Волела би када би могла да попије кафу са Еленор Рузвелт, а омиљена глумица јој је Вивијен Ли.

Никол, као што се види на снимку, живи на фарми, узгаја своје кокошке, има краве, прави домаћи џем... Омиљена храна јој је домаћи хлеб са ређијаном (италијански сир), а никако не воли да једе – шунку.

Највеће изненађење које је доживела у животу су "оне две розе црте када сам схватила да сам трудна."

Позната глумица каже да је за глумачки позив потребно 99 одсто напорног рада и само један одсто гламура – то је нешто најважније што је научила током каријере.

Између пливања и трчања, изабрала ти трчање, а дража јој је јога него пилатес.

На сва своја снимања и путовања увек са собом носи – свој јастук.

Погледајте још неке одговоре у видеу, али и како имитира Пају Патка.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар