Kako izgleda kuća Nikol Kidman

Nikol Kidman je u svom domu u Sidneju ugostila novinara "Voga" koji joj je postavio 73 pitanja. Otkrila ja svašta zanimljivo o sebi.

Zanimljivosti 25.07.2015 | 10:37
Kako izgleda kuća Nikol Kidman

Dok je šetao kroz kuću slavne glumice, novinar joj je postavljao 73 kratka pitanja. Tom prilikom, Nikol je odogovorila da su najlepša stvar u Sidneju ljudi, i preporučila svima koji idu tamo da obavezno ponesu kremu za sunčanje.

U svom gradu najviše voli da boravi na plaži, što je potpuno razumljivo ako živite u Sidneju.

I znate šta još - Nikol je još više kul nego što biste očekivali. U svojoj kući ima sobu za bilijar, a kaže da ga toliko dobro igra da joj je nadimak Pool Shark (ajkula za bilijar).

Na pitanje koji talenat bi volela da poseduje, kaže: "Volela bih da pevam operu."

Možda niste znali, ali lik Kidmanove se nalazio na poštanskim markicama u Australiji, a glumica ima vrlo šaljiv komentar na to: "To je super, mada je malo čudno kada svi mogu da te ližu!"

Omiljena boja joj je tamno plava, a modni uzor - sve žene koje je fotografisao Irving Pen, ali najviše njegova supruga Lisa.

Najbolji odevni komad svih vremena su, po njenom mišljenju, crne helanke, a za stotinu godina volela bi da ne postoji - dopisivanje, odnosno kucanje poruka.

Da može da bira neku drugu karijeru, Nikol bi odabrala da bude naučnica koja bi izlečila "nešto mnogo važno, rak na primer."

Kada bi mogla da ima supermoć, volela bi da može da leti. A, kad smo već kod letenja... Možda na prvi pogled Kidmanova deluje mirno, povučeno, ali.. "Skakala sam iz aviona, vozila na trkama 200 milja na sat (oko 320 kilometara na sat), ronila sa ajkulama - pa, recite vi meni, šta je od toga najopasnije što sam uradila?"

Na pitanje koji je najbolji deo majčinstva, Nikol je imala pravi majčinski odgovor: "Sve. Radost, sreća, svrha," rekla je, a usput se saplela o dečju igračku. Najteži deo majčinstva po njenom mišljenju je saznanje da neće ovde biti večno, tako da neće uvek moći da brine o svojoj deci.

Volela bi kada bi mogla da popije kafu sa Elenor Ruzvelt, a omiljena glumica joj je Vivijen Li.

Nikol, kao što se vidi na snimku, živi na farmi, uzgaja svoje kokoške, ima krave, pravi domaći džem... Omiljena hrana joj je domaći hleb sa ređijanom (italijanski sir), a nikako ne voli da jede – šunku.

Najveće iznenađenje koje je doživela u životu su "one dve roze crte kada sam shvatila da sam trudna."

Poznata glumica kaže da je za glumački poziv potrebno 99 odsto napornog rada i samo jedan odsto glamura – to je nešto najvažnije što je naučila tokom karijere.

Između plivanja i trčanja, izabrala ti trčanje, a draža joj je joga nego pilates.

Na sva svoja snimanja i putovanja uvek sa sobom nosi – svoj jastuk.

Pogledajte još neke odgovore u videu, ali i kako imitira Paju Patka.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar