Сплетке и лажи: Перез шаље Рамоса у Јунајтед?!

На крају, изгледа да ће неко морати да јави Бенитезу да је остао без капитена!

Фудбал 26.07.2015 | 11:20
Сплетке и лажи: Перез шаље Рамоса у Јунајтед?!

Без обзира на то што је тренер Реала Рафаел Бенитез бар три пута у три дана рекао како поштује колегу из Манчестер јунајтеда, Луја ван Гала, али како нема намеру да пусти капитена Серхија Рамоса да оде у тај клуб, ствари не изгледају тако...

Бар не према сазнањима Радија "Марка".

Ако ништа више, утолико што се за све у Реалу, на крају, пита председник Флорентино Перез.

Према ономе што је могло да се вечерас чује у програму "Марке", Перез је наводно пристао да прода Рамоса Манчестер јунајтеду и то након што је капитен, други или трећи пут у кратком временском периоду поновио Перезу да жели да иде.

Новинар "Марке" Пабло Гарсија Куерво у програму је рекао следеће:

"Серхио је донео одлуку, а и Флорентино жели да Серхио оде. Да је Флорентино желео да задржи Икера, он би то и урадио. Исто је и овде", алудирао је Гарсија Куерво на то да Перезова струја у штампи стално подсећа на то да је Рамос незадовољан и да жели да оде, претварајући играча у правог негативца.

Гарсија Куерво каже да је Перез још 2014, у еуфорији после освајања "Ла Дециме" знао да не жели Рамоса више у клубу и да је припремио његов одлазак речима:

"Даћу ти јачи уговор јер ти то заслужујеш".

До данас, тај уговор Рамосу није понуђен, па га самим тим сјајни дефанзивац није ни потписао.

Док је Рамоса лагао, Перез је наводно одуговлачио да види колико Ван Гал заиста жели да купи његовог играча и када се уверио да је намера очигледна, ушао је у преговоре, и то донекле иза леђа Бенитезу, који ће сигурно бити разочаран уколико је "Марка" на трагу сензационалног трансфера који ће поново потрести фудбалски континент.

Коментари / 0

Оставите коментар