Spletke i laži: Perez šalje Ramosa u Junajted?!

Na kraju, izgleda da će neko morati da javi Benitezu da je ostao bez kapitena!

Fudbal 26.07.2015 | 11:20
Spletke i laži: Perez šalje Ramosa u Junajted?!

Bez obzira na to što je trener Reala Rafael Benitez bar tri puta u tri dana rekao kako poštuje kolegu iz Mančester junajteda, Luja van Gala, ali kako nema nameru da pusti kapitena Serhija Ramosa da ode u taj klub, stvari ne izgledaju tako...

Bar ne prema saznanjima Radija "Marka".

Ako ništa više, utoliko što se za sve u Realu, na kraju, pita predsednik Florentino Perez.

Prema onome što je moglo da se večeras čuje u programu "Marke", Perez je navodno pristao da proda Ramosa Mančester junajtedu i to nakon što je kapiten, drugi ili treći put u kratkom vremenskom periodu ponovio Perezu da želi da ide.

Novinar "Marke" Pablo Garsija Kuervo u programu je rekao sledeće:

"Serhio je doneo odluku, a i Florentino želi da Serhio ode. Da je Florentino želeo da zadrži Ikera, on bi to i uradio. Isto je i ovde", aludirao je Garsija Kuervo na to da Perezova struja u štampi stalno podseća na to da je Ramos nezadovoljan i da želi da ode, pretvarajući igrača u pravog negativca.

Garsija Kuervo kaže da je Perez još 2014, u euforiji posle osvajanja "La Decime" znao da ne želi Ramosa više u klubu i da je pripremio njegov odlazak rečima:

"Daću ti jači ugovor jer ti to zaslužuješ".

Do danas, taj ugovor Ramosu nije ponuđen, pa ga samim tim sjajni defanzivac nije ni potpisao.

Dok je Ramosa lagao, Perez je navodno odugovlačio da vidi koliko Van Gal zaista želi da kupi njegovog igrača i kada se uverio da je namera očigledna, ušao je u pregovore, i to donekle iza leđa Benitezu, koji će sigurno biti razočaran ukoliko je "Marka" na tragu senzacionalnog transfera koji će ponovo potresti fudbalski kontinent.

Komentari / 0

Ostavite komentar