Држава коначно спремна да реагује!

Полиција тражи податке из кладионица за меч ОФК - Звезда! Тужилаштво је формирало предмет о мечу ОФК Београд - Црвена звезда (2:6, 2:0) и кад стигне у полицију почиње прикупљање података да ли је исход договорен.

Фудбал 26.07.2015 | 08:40
Држава коначно спремна да реагује!

- Полиција је спремна да користећи Закон о међународној правној помоћи у кривичним стварима затражи од кладионица у иностранству податке о уплатама на утакмицу ОФК Београд - Црвена звезда. Цео случај покренут је по службеној дужности, мада је било и још неких пријава. С обзиром на чињеницу да веома много људи сумња да се нешто чудно дешавало на Врачару, реакција није могла да изостане. Требало би да први буде саслушан Звездан Терзић, први човек Црвене звезде - рекли су нам у полицији.

Да су кладионичари и кладиоци озбиљно загазили у српски фудбал, говори и недавно одиграна утакмица у футсалу о којој је брујало пола Европе.

У дуелу КМФ Мунгоси и КМФ Сас, која је завршена резултатом 8:9, постигнуто је пет аутоголова у поседња три минута. Казне које је донела Дисциплинска комисија ФСС биле су ригорозне: оба клуба су враћена у најнижи ранг и играчи и функционери су суспендовани на више година.

Дакле, у малом фудбалу има доказа и казни те брзих реакција, али их зато у великом никада нема.

Време је онда да држава нађе и доказе и одреди казне па да онда играмо фудбал.

На уложених 100 евра зарада 57.800
Квота у европским кладионицама на седам голова на Врачару била је 17, а за прелаз из 1 у 2 чак 34. Да сте то одиграли на једном листићу, на уложених сто евра могли сте да зарадите 57.800 евра.

Коментари / 0

Оставите коментар