Država konačno spremna da reaguje!

Policija traži podatke iz kladionica za meč OFK - Zvezda! Tužilaštvo je formiralo predmet o meču OFK Beograd - Crvena zvezda (2:6, 2:0) i kad stigne u policiju počinje prikupljanje podataka da li je ishod dogovoren.

Fudbal 26.07.2015 | 08:40
Država konačno spremna da reaguje!

- Policija je spremna da koristeći Zakon o međunarodnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima zatraži od kladionica u inostranstvu podatke o uplatama na utakmicu OFK Beograd - Crvena zvezda. Ceo slučaj pokrenut je po službenoj dužnosti, mada je bilo i još nekih prijava. S obzirom na činjenicu da veoma mnogo ljudi sumnja da se nešto čudno dešavalo na Vračaru, reakcija nije mogla da izostane. Trebalo bi da prvi bude saslušan Zvezdan Terzić, prvi čovek Crvene zvezde - rekli su nam u policiji.

Da su kladioničari i kladioci ozbiljno zagazili u srpski fudbal, govori i nedavno odigrana utakmica u futsalu o kojoj je brujalo pola Evrope.

U duelu KMF Mungosi i KMF Sas, koja je završena rezultatom 8:9, postignuto je pet autogolova u posednja tri minuta. Kazne koje je donela Disciplinska komisija FSS bile su rigorozne: oba kluba su vraćena u najniži rang i igrači i funkcioneri su suspendovani na više godina.

Dakle, u malom fudbalu ima dokaza i kazni te brzih reakcija, ali ih zato u velikom nikada nema.

Vreme je onda da država nađe i dokaze i odredi kazne pa da onda igramo fudbal.

Na uloženih 100 evra zarada 57.800
Kvota u evropskim kladionicama na sedam golova na Vračaru bila je 17, a za prelaz iz 1 u 2 čak 34. Da ste to odigrali na jednom listiću, na uloženih sto evra mogli ste da zaradite 57.800 evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar