Реалов спектакл у Мелбурну против Ситија!

Реал Мадрид убедљиво поразио Манчестер сити у Мелбурну 4:1 у склопу турнира Међународног купа шампиона. Судија поклонио пенал Ситију.

Фудбал 24.07.2015 | 16:20
Реалов спектакл у Мелбурну против Ситија!

Иако је реч о припремној утакмици и такорећи мечу за популаризацију фудбала у Аустралији, Реал Мадрид је озбиљно схватио задатак.

Мадридска екипа је демонстрирала снагу против Манчестер ситија, убедљиво га победивши 4:1 пред више од 80.000 гледалаца. Да није било грешке јапанског судије, који је у финишу првог дела поклонио пенал "грађанима" био би то још већи пораз вицешампиона Енглеске.

Реал је везао по терену од старта утакмице и било је питање тренутка када ће одбрана Ситија повити леђа. Издржали су "грађани" двадесетак минута, а онда је у року од три минута Реал дао два гола, потом још један за високих 3:0.

У финишу полувремена пенал за Сити као поклон од јапанског судије. Рахим Стерлинг је кренуо у напад на гол Реала, уз њега је био Серхио Рамос. Новопридошли нападач из Ливерпула је покушао да превари Рамоса, али је лопту дотакао руком (први превид судије), да би је потом дефанзивац Реала "поклопио" у стилу одбојкаша. Све се догађало изван шеснаестерца (други превид), али је јапански судија показао на белу тачку.

Јаја Туре је преварио Наваса за 1:3.

У другом полувремену није било превише узбуђења, осим када су из игре изашли Роналдо и Рамос (65. минут), па су одмах отишли у свлачионицу, поздрављајући се са обожаваоцима. Друго узбуђење је био још један гол за Реал - у 73. минуту, стрелац је био Рус Денис Черишев, који се вратио са позајмице у Виљареалу.

Коментари / 0

Оставите коментар