Realov spektakl u Melburnu protiv Sitija!

Real Madrid ubedljivo porazio Mančester siti u Melburnu 4:1 u sklopu turnira Međunarodnog kupa šampiona. Sudija poklonio penal Sitiju.

Fudbal 24.07.2015 | 16:20
Realov spektakl u Melburnu protiv Sitija!

Iako je reč o pripremnoj utakmici i takoreći meču za popularizaciju fudbala u Australiji, Real Madrid je ozbiljno shvatio zadatak.

Madridska ekipa je demonstrirala snagu protiv Mančester sitija, ubedljivo ga pobedivši 4:1 pred više od 80.000 gledalaca. Da nije bilo greške japanskog sudije, koji je u finišu prvog dela poklonio penal "građanima" bio bi to još veći poraz vicešampiona Engleske.

Real je vezao po terenu od starta utakmice i bilo je pitanje trenutka kada će odbrana Sitija poviti leđa. Izdržali su "građani" dvadesetak minuta, a onda je u roku od tri minuta Real dao dva gola, potom još jedan za visokih 3:0.

U finišu poluvremena penal za Siti kao poklon od japanskog sudije. Rahim Sterling je krenuo u napad na gol Reala, uz njega je bio Serhio Ramos. Novopridošli napadač iz Liverpula je pokušao da prevari Ramosa, ali je loptu dotakao rukom (prvi previd sudije), da bi je potom defanzivac Reala "poklopio" u stilu odbojkaša. Sve se događalo izvan šesnaesterca (drugi previd), ali je japanski sudija pokazao na belu tačku.

Jaja Ture je prevario Navasa za 1:3.

U drugom poluvremenu nije bilo previše uzbuđenja, osim kada su iz igre izašli Ronaldo i Ramos (65. minut), pa su odmah otišli u svlačionicu, pozdravljajući se sa obožavaocima. Drugo uzbuđenje je bio još jedan gol za Real - u 73. minutu, strelac je bio Rus Denis Čerišev, koji se vratio sa pozajmice u Viljarealu.

Komentari / 0

Ostavite komentar