Робијаш радо виђен гост у Предсједништву

Лазар Дугалић Лаки, некадашњи осуђеник и бивши супруг певачице Даре Бубамаре, чест је гост у Председништву Србије и представља се као саветник Томислава Николића, сазнаје „Блиц“.

Србија 24.07.2015 | 16:00
 Робијаш радо виђен гост у Предсједништву

Да је био мало дискретнији и да се није хвалио пријатељима на друштвеним мрежама, можда никоме за око не би запало да је човек који је био у затвору због сумњивих послова са препродајом аутомобила чест гост на Андрићевом венцу.
 
- Дугалић је близак пријатељ Небојше Јанићијевића, човека блиског председнику Николићу и СНС. Неколико пута је долазио у Председништво, али овде није запослен - каже извор „Блица“.
 
Саговорник “Блица” објашњава да је фотографија на којој је Дугалић загрљен са Јанићијевићем настала испред „жутог салона“ у Председништву.
 
- Судећи по распореду застава, рекла бих да је у питању прослава Дана државности. Само на тај дан заставе су овако поређане - каже он.

Небојша Јанићијевић, за ког се сумња да је био улазница Дугалићу у Председништво, веома је близак председнику Томиславу Николићу. Реч је о веренику Марије Грујић, једне од старлета које је бивши шеф дипломатије Иван Мркић запослио у МСП, о чему је „Блиц“ већ писао. "Блиц" је својевремено објавио и да је Јанићијевић путовао у Москву, где је посећивао Богољуба Карића, и да лобира за повратак тог контроверзног бизнисмена у Србију. (Репринт Информер)

Када је реч о другој фотографији, на којој је Дугалић сам између две заставе, извор „Блица“ наводи да је такође настала у Председништву, али испред неке „мање важне“ просторије. Снимљена је на Бадњи дан ове године када се у Председништво уносио бадњак и када су присутни били само свештеници и запослени.

- Ако је на Бадњи дан ушао у Председништво, значи да га је увео неко близак СНС - тврди исти извор.
 
Иначе, саговорник „Блица“ близак Томиславу Николићу поверио нам је да су до председника дошле информације да се Дугалић представља као његов саветник.
 
- Реч је о политичком старлетану, слика се у свим важнијим домаћим и међународним институцијама и тако себи гради имиџ и подиже цену. Нема говора о томе да је Дугалић саветник председника. Николић има седам саветника, на сајту имате њихова имена и, као што видите, та особа се не помиње - каже саговорник "Блица".

Не коментаришем ништа у вези са тим човеком, каже Дара. Лазар Дугалић, звани Лаки, јавности је познат као бивши супруг певачице Даре Бубамаре. Пре неколико година провео је шест месеци у немачком затвору због шверца аутомобила. Певачица се потом од њега развела.
 
Иако у Председништву нису желели да одговоре на питање „Блица“ како особа сумњиве прошлости може толико да се приближи шефу државе и шета Председништвом, наш саговорник каже да је он „очигледно био нечији гост“, као и да је због великих гужви на пријемима немогуће детаљно проверити свакога.

Дугалић се пријатељима на Фејсбуку хвалио да је улазио и у стране институције, попут Бундестага и Европског парламента.

„Блиц“ је јуче дошао до Дугалића. На питање чиме се он заправо бави и на основу чега улази у Председништво, одговорио је да ће тужити оне који о њему пишу. „Не пишите ништа“, поновио је, а на примедбу новинарке да јој је то радни задатак, написао је: „Иди на боловање, па нећеш морати да пишеш“.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар