Непозната црвена течност у Дунаву!

Већа количина непознате црвене течности излила се око 11 сати из канализације у Дунав, у близини Жежељевог моста, преко пута Улице Марка Миљанова.

Србија 24.07.2015 | 15:25
Непозната црвена течност у Дунаву!

– Наши радници су уочили ову појаву. На испусту се вода свакако аутоматски узоркује, али је послата и екипа из лабораторије “Водовода” да провери – наводе за 021 у том предузећу.

“Водовод” је обавестио санитарну инспекцију, као и Службу комуналне хигијене у Институту за јавно здравље Војводине, која контролише и воду у Дунаву.

– Обавештене су све надлежне службе, а биће извршен и увид у регистар загађивача, како би се, евентуално, када буде познато порекло материје која је обојила воду, дошло до неког закључка. Лабораторија је узела узорке, а на терен је, по нашим сазнањима, послата и екипа Института за јавно здравље – додају у Водоводу.
Резултати тестирања биће познати тек од недеље.

Подсетимо да су се овакве ситуације раније дешавале када је неки од већих ланаца месара испуштао веће количине крви. У “Водоводу” кажу да је тешко утврдити одакле потиче, будући да је реч о збирном испусту, односно да се из целог града канализација допрема системом цеви на црпне станице.

Извор: 021.рс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ДИЈАГНОСТИЧАР

24.07.2015 13:43

И реке су почеле да се црвене од стида кад су виделе шта нам западне демократе на челу са америком-чемериком и оним британским курвама раде. Кад би Србија одбијала да процесуише ратне злочинце и суд да конституише,као што то шиптари раде,ове тзв. демократе би нас санкционисале док је света и века. Фуј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПИТАЊЕ ''ОНОМ'' ШТО МИНУС ДАДЕ:

24.07.2015 14:01

Шта није истина у мом коментару?

Name

Болест

24.07.2015 14:38

Заиста овај коментар нема везе са стварношћу или је овај коментатор национално болестан, те ово коментарише на овакав начин. Свашта, мотам рећи.

Name

ОДГОВОР ЗА ''БОЛЕСТ''

25.07.2015 10:19

Нешто не знам ко је болестан. У ствари знам, али то ћете видети из овог мог кломентара-одговора ''психологу'' што се представи са ''болест''. Дакле, не разумем шта у мом коментару подсећа на национализам? И значи ли то ако сам националиста да сам болестан. А ти што се потписа са ''болест'' морао би знати да бити националиста значи волети свој народ, бити патриота, за разлику од шовинисте (добио назив по француском војнику Шовену), а који мрзи друге. Е, па ја нисам шовиниста, а поносим се што сам националиста иако, подвлачим твој коментар нема везе с везом, ''докторе''.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОЛИМ ВАС

25.07.2015 10:26

Молим вас да објавите онај мој претходни коментар-одговор човеку или жени који/која нема појма шта је алегорија, шта су национална осећања и сл. Можда помогнем човек или жени да спозна одређене ствари. Овај коментар не морате наравно објављивати, али још једном молба,објавите претходнин јер сам ''морао'' реаговати, а није ни увредљив, зар не, за разлику од његовог/њеног.

ОДГОВОРИТЕ