Nepoznata crvena tečnost u Dunavu!

Veća količina nepoznate crvene tečnosti izlila se oko 11 sati iz kanalizacije u Dunav, u blizini Žeželjevog mosta, preko puta Ulice Marka Miljanova.

Srbija 24.07.2015 | 15:25
Nepoznata crvena tečnost u Dunavu!

– Naši radnici su uočili ovu pojavu. Na ispustu se voda svakako automatski uzorkuje, ali je poslata i ekipa iz laboratorije “Vodovoda” da proveri – navode za 021 u tom preduzeću.

“Vodovod” je obavestio sanitarnu inspekciju, kao i Službu komunalne higijene u Institutu za javno zdravlje Vojvodine, koja kontroliše i vodu u Dunavu.

– Obaveštene su sve nadležne službe, a biće izvršen i uvid u registar zagađivača, kako bi se, eventualno, kada bude poznato poreklo materije koja je obojila vodu, došlo do nekog zaključka. Laboratorija je uzela uzorke, a na teren je, po našim saznanjima, poslata i ekipa Instituta za javno zdravlje – dodaju u Vodovodu.
Rezultati testiranja biće poznati tek od nedelje.

Podsetimo da su se ovakve situacije ranije dešavale kada je neki od većih lanaca mesara ispuštao veće količine krvi. U “Vodovodu” kažu da je teško utvrditi odakle potiče, budući da je reč o zbirnom ispustu, odnosno da se iz celog grada kanalizacija doprema sistemom cevi na crpne stanice.

Izvor: 021.rs

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ДИЈАГНОСТИЧАР

24.07.2015 13:43

И реке су почеле да се црвене од стида кад су виделе шта нам западне демократе на челу са америком-чемериком и оним британским курвама раде. Кад би Србија одбијала да процесуише ратне злочинце и суд да конституише,као што то шиптари раде,ове тзв. демократе би нас санкционисале док је света и века. Фуј!

ODGOVORITE
Name

ПИТАЊЕ ''ОНОМ'' ШТО МИНУС ДАДЕ:

24.07.2015 14:01

Шта није истина у мом коментару?

Name

Bolest

24.07.2015 14:38

Zaista ovaj komentar nema veze sa stvarnošću ili je ovaj komentator nacionalno bolestan, te ovo komentariše na ovakav način. Svašta, motam reći.

Name

ОДГОВОР ЗА ''БОЛЕСТ''

25.07.2015 10:19

Нешто не знам ко је болестан. У ствари знам, али то ћете видети из овог мог кломентара-одговора ''психологу'' што се представи са ''болест''. Дакле, не разумем шта у мом коментару подсећа на национализам? И значи ли то ако сам националиста да сам болестан. А ти што се потписа са ''болест'' морао би знати да бити националиста значи волети свој народ, бити патриота, за разлику од шовинисте (добио назив по француском војнику Шовену), а који мрзи друге. Е, па ја нисам шовиниста, а поносим се што сам националиста иако, подвлачим твој коментар нема везе с везом, ''докторе''.

ODGOVORITE
Name

МОЛИМ ВАС

25.07.2015 10:26

Молим вас да објавите онај мој претходни коментар-одговор човеку или жени који/која нема појма шта је алегорија, шта су национална осећања и сл. Можда помогнем човек или жени да спозна одређене ствари. Овај коментар не морате наравно објављивати, али још једном молба,објавите претходнин јер сам ''морао'' реаговати, а није ни увредљив, зар не, за разлику од његовог/њеног.

ODGOVORITE