Ноле ''добио зид'' у Никшићу!

Група момака из Никшића урадила мурал у част најбољег тенисера света, којег сматрају најбољим промотером њихове државе.

Тенис 24.07.2015 | 15:40
Ноле ''добио зид'' у Никшићу!

Новак Ђоковић некима смета и завиде му, док му се други диве.

Албански хакери су јуче "упали" на Инстаграм профил најбољег тенисера света, недуго пошто је група младића у Никшићу завршила мурал Нолету у част.

На зиду зграде Дрвоимпекса Ђоковића је нацртао Иван Стаматовић. Каже да је цео посао завршио за четири сата.

Младићи из Никшића истичу да су велики Новакови фанови.

"Новак је не само најбољи тенисер, него и најбољи спортиста на свету. С обзиром на то да потиче из ових наших крајева желели смо да му макар један зид поклонимо. Сви смо ми Новакови фанови, а он је тенис не само популаризовао, него и издигао на један већи ниво", изјавио је за "Вијести" Здравко Горановић, један из групе заслужних што је направљен мурал.

Они су истакли да Новак Ђоковић уз Србију најбоље промовише Црну Гору.

"Поред многих дестинација које је могао да изабере, и за венчање и за летовање, Ђоковић се одлучио за Црну Гору и он је, слободно могу рећи, најбољи промотер наше земље, па је ово нешто најмање што смо могли да урадимо за њега", додао је Горановић и изразио наду да ће најбољи тенисер света посетити Никшић и изблиза погледати мурал са својим ликом.

Момци из Никшића нагласили су да је Новак Ђоковић заслужио да буде проглашен почасним грађанином њиховог града.

Нешто раније ове године одборници Покрета за промене и Демократског фронта поднели су иницијативу да се Новак Ђоковић прогласи почасним грађанином Никшића.

Предлог је потписало свих 18 одборника из редова опозиције, а на прошлој седници СО Никшић формирана је и комисија која треба да да мишљење о поменутом предлогу, а одборници на првој наредној редовној седици требало да гласају о томе да ли ће први рекет света постати почасни грађанин њиховог града.

Коментари / 0

Оставите коментар