Nole ''dobio zid'' u Nikšiću!

Grupa momaka iz Nikšića uradila mural u čast najboljeg tenisera sveta, kojeg smatraju najboljim promoterom njihove države.

Tenis 24.07.2015 | 15:40
Nole ''dobio zid'' u Nikšiću!

Novak Đoković nekima smeta i zavide mu, dok mu se drugi dive.

Albanski hakeri su juče "upali" na Instagram profil najboljeg tenisera sveta, nedugo pošto je grupa mladića u Nikšiću završila mural Noletu u čast.

Na zidu zgrade Drvoimpeksa Đokovića je nacrtao Ivan Stamatović. Kaže da je ceo posao završio za četiri sata.

Mladići iz Nikšića ističu da su veliki Novakovi fanovi.

"Novak je ne samo najbolji teniser, nego i najbolji sportista na svetu. S obzirom na to da potiče iz ovih naših krajeva želeli smo da mu makar jedan zid poklonimo. Svi smo mi Novakovi fanovi, a on je tenis ne samo popularizovao, nego i izdigao na jedan veći nivo", izjavio je za "Vijesti" Zdravko Goranović, jedan iz grupe zaslužnih što je napravljen mural.

Oni su istakli da Novak Đoković uz Srbiju najbolje promoviše Crnu Goru.

"Pored mnogih destinacija koje je mogao da izabere, i za venčanje i za letovanje, Đoković se odlučio za Crnu Goru i on je, slobodno mogu reći, najbolji promoter naše zemlje, pa je ovo nešto najmanje što smo mogli da uradimo za njega", dodao je Goranović i izrazio nadu da će najbolji teniser sveta posetiti Nikšić i izbliza pogledati mural sa svojim likom.

Momci iz Nikšića naglasili su da je Novak Đoković zaslužio da bude proglašen počasnim građaninom njihovog grada.

Nešto ranije ove godine odbornici Pokreta za promene i Demokratskog fronta podneli su inicijativu da se Novak Đoković proglasi počasnim građaninom Nikšića.

Predlog je potpisalo svih 18 odbornika iz redova opozicije, a na prošloj sednici SO Nikšić formirana je i komisija koja treba da da mišljenje o pomenutom predlogu, a odbornici na prvoj narednoj redovnoj sedici trebalo da glasaju o tome da li će prvi reket sveta postati počasni građanin njihovog grada.

Komentari / 0

Ostavite komentar