Видео: Бањалучани опјевали Лазара Марковића!

“Нећеш добит' прилику Марковићу Лазаре, све и да ти родитељи Енфилд пазаре”, поручили су шаљиви Бањалучани у пјесми српском фудбалеру. Послушајте!

Фудбал 25.07.2015 | 15:40
Видео: Бањалучани опјевали Лазара Марковића!

Српски репрезентативац Лазар Марковић од доласка у Ливерпул из Бенфике прошле године одиграо је 19 утакмица, од тога 11 као стартер.

Рекло би се да менаџер Брендан Роџерс није пружио праву прилику играчу који је плаћен 20 милиона фунти, а на тај рачун нашалили су се Бањалучани који су Марковићу спјевали пјесму и поручили му да неће добити прилику у Ливерпулу, чак и да његови родитељи купе клуб.

Један од аутора пјесме, Марко Бисић, објаснио је да је пјесма настала спонтано када се повела расправа о фудбалу на једном дружењу, а аутор Марко Бисић истиче да је то била тренутна инспирација и да су стихови сами надолазили.

”Прије свега, морам да нагласим да ова пјесма не носи поруку ниподаштавања Лазарове личности и фудбласких квалитета већ потпуно супротно, она представља подршку нашем прослављеном репрезентативцу. Пјесма је настала неплански уз једну утакмицу Ливерпула. Александар, пријатељ који је ту био присутан, иначе велики фан српског фудбалера је био врло незадовољан због тога што Марковић није у игри па се у том моменту за столом повела расправа из које сам ја добио инспирацију за стихове”, рекао је Бисић, преноси ББпортал.

Уз Бисића, у изради пјесме учествовали су и Горан Гарић, Марко Грујић, Александар Негровић, Славко Чеко и Игор Кресојевић.

Коментари / 0

Оставите коментар