Video: Banjalučani opjevali Lazara Markovića!

“Nećeš dobit' priliku Markoviću Lazare, sve i da ti roditelji Enfild pazare”, poručili su šaljivi Banjalučani u pjesmi srpskom fudbaleru. Poslušajte!

Fudbal 25.07.2015 | 15:40
Video: Banjalučani opjevali Lazara Markovića!

Srpski reprezentativac Lazar Marković od dolaska u Liverpul iz Benfike prošle godine odigrao je 19 utakmica, od toga 11 kao starter.

Reklo bi se da menadžer Brendan Rodžers nije pružio pravu priliku igraču koji je plaćen 20 miliona funti, a na taj račun našalili su se Banjalučani koji su Markoviću spjevali pjesmu i poručili mu da neće dobiti priliku u Liverpulu, čak i da njegovi roditelji kupe klub.

Jedan od autora pjesme, Marko Bisić, objasnio je da je pjesma nastala spontano kada se povela rasprava o fudbalu na jednom druženju, a autor Marko Bisić ističe da je to bila trenutna inspiracija i da su stihovi sami nadolazili.

”Prije svega, moram da naglasim da ova pjesma ne nosi poruku nipodaštavanja Lazarove ličnosti i fudblaskih kvaliteta već potpuno suprotno, ona predstavlja podršku našem proslavljenom reprezentativcu. Pjesma je nastala neplanski uz jednu utakmicu Liverpula. Aleksandar, prijatelj koji je tu bio prisutan, inače veliki fan srpskog fudbalera je bio vrlo nezadovoljan zbog toga što Marković nije u igri pa se u tom momentu za stolom povela rasprava iz koje sam ja dobio inspiraciju za stihove”, rekao je Bisić, prenosi BBportal.

Uz Bisića, u izradi pjesme učestvovali su i Goran Garić, Marko Grujić, Aleksandar Negrović, Slavko Čeko i Igor Kresojević.

Komentari / 0

Ostavite komentar