Вучела има предлог: 'Ајмо сви на полиграф!

Потпредседник Партизана, после серије жестоких изјава и оптужби које су нажалост обележиле ову "такмичарску" недељу, има предлог како би све могло да буде решено.

Фудбал 24.07.2015 | 23:40
Вучела има предлог: 'Ајмо сви на полиграф!

Полиграф!

У њему је (ко зна?) решење.

У јеку вербалног и лоби рата у ком се налази тужни српски фудбал, а у ком се тешко може похватати ко је с ким добар и ко против кога, потпредседник ФК Партизан Милорад Вучелић – који је и сам допринео да пламен разбукти изјавом "да је на Врачару виђен озбиљан криминал" – изнео је конкретан предлог.

"Спреман сам одмах сад, исте секунде, да одем на полиграф, као и свако из Партизана. И председник Поповић и сви потпредседници као и чланови руководства врло радо ће државним органима ставити на располагање све своје телефоне, па нека се провере сви позиви, поруке, вибери и било који други видови комуникације", рекао је Вучелић за "Новости" и додао:

"Чисти смо и немамо никаквог разлога да се плашимо било чега, нека тако поступе и људи из Црвене звезде", истакао је један од функционера Партизана који су у клуб ушли после изборне седнице Скупштине прошлог децембра.

Он сматра да је најновија иницијатива наставак бацања прашине у очи.

"Када се створи таква клима, лопов увек најбоље прође. Уколико се сви обележе као лопови, онда ће прави лопов остати неоткривен. Сви који нису гледали те две утакмице су могли да читају извештаје и из Хумске и са Врачара. И на основу тога може да се изведе закључак шта је сумњиво, а шта није", закључио је Вучелић.

Рат траје. И трајаће, све се чини...

Коментари / 0

Оставите коментар