Vučela ima predlog: 'Ajmo svi na poligraf!

Potpredsednik Partizana, posle serije žestokih izjava i optužbi koje su nažalost obeležile ovu "takmičarsku" nedelju, ima predlog kako bi sve moglo da bude rešeno.

Fudbal 24.07.2015 | 23:40
Vučela ima predlog: 'Ajmo svi na poligraf!

Poligraf!

U njemu je (ko zna?) rešenje.

U jeku verbalnog i lobi rata u kom se nalazi tužni srpski fudbal, a u kom se teško može pohvatati ko je s kim dobar i ko protiv koga, potpredsednik FK Partizan Milorad Vučelić – koji je i sam doprineo da plamen razbukti izjavom "da je na Vračaru viđen ozbiljan kriminal" – izneo je konkretan predlog.

"Spreman sam odmah sad, iste sekunde, da odem na poligraf, kao i svako iz Partizana. I predsednik Popović i svi potpredsednici kao i članovi rukovodstva vrlo rado će državnim organima staviti na raspolaganje sve svoje telefone, pa neka se provere svi pozivi, poruke, viberi i bilo koji drugi vidovi komunikacije", rekao je Vučelić za "Novosti" i dodao:

"Čisti smo i nemamo nikakvog razloga da se plašimo bilo čega, neka tako postupe i ljudi iz Crvene zvezde", istakao je jedan od funkcionera Partizana koji su u klub ušli posle izborne sednice Skupštine prošlog decembra.

On smatra da je najnovija inicijativa nastavak bacanja prašine u oči.

"Kada se stvori takva klima, lopov uvek najbolje prođe. Ukoliko se svi obeleže kao lopovi, onda će pravi lopov ostati neotkriven. Svi koji nisu gledali te dve utakmice su mogli da čitaju izveštaje i iz Humske i sa Vračara. I na osnovu toga može da se izvede zaključak šta je sumnjivo, a šta nije", zaključio je Vučelić.

Rat traje. I trajaće, sve se čini...

Komentari / 0

Ostavite komentar