Мајли Сајрус на плажи гола

Поп певачица Мајли Сајрус навикла је своје пратиоце на друштвеним мрежама на свакојаке фотографије а овога пута Мајли је отишла корак даље па је на инстаграм поставила фотографију на којој је потпуно гола.

Забава 24.07.2015 | 10:37
Мајли Сајрус на плажи гола

Ако вам се којим случајем догоди да вас фотографишу на нудистичкој плажи, а потом одлучите да ту фотографију поделите са остатком света, онда ће вам Мајли Сајрус најбоље објаснити како се то ради.

Како су правила инстаграма стриктна када је голотиња у питању, а уколико не желите да вам администратори ове друштвене мреже уклоне фотографију, онда је неопходно да стратешка места "замаскирате" одговарајућим стикером.

Баш као што то ради Мајли Сајрус, којој голотиње никада доста. Певачица је до сада поделила безброј фотографија на којима је своје брадавице маскирала различитим стикерима.

Иначе, откако је објављено да ће водити овогодишњу доделу "МТВ ВМА", Мајли је почела озбиљно да се припрема за улогу домаћице.

Најпре је обријала пазух који је чак прошетала и на црвеном тепиху, па је и ту фотку поделила са остатком света.

Иначе, додела "МТВ ВМА" је 30. августа а нама остаје да видимо да ли ће Мајли испоштовати минимум пристојности када је стајлинг у питању.

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ја

24.07.2015 11:09

С јојинтом у руци! Болесна је у главу, и дрогирана уз то!

ОДГОВОРИТЕ