Majli Sajrus na plaži gola

Pop pevačica Majli Sajrus navikla je svoje pratioce na društvenim mrežama na svakojake fotografije a ovoga puta Majli je otišla korak dalje pa je na instagram postavila fotografiju na kojoj je potpuno gola.

Zabava 24.07.2015 | 10:37
Majli Sajrus na plaži gola

Ako vam se kojim slučajem dogodi da vas fotografišu na nudističkoj plaži, a potom odlučite da tu fotografiju podelite sa ostatkom sveta, onda će vam Majli Sajrus najbolje objasniti kako se to radi.

Kako su pravila instagrama striktna kada je golotinja u pitanju, a ukoliko ne želite da vam administratori ove društvene mreže uklone fotografiju, onda je neophodno da strateška mesta "zamaskirate" odgovarajućim stikerom.

Baš kao što to radi Majli Sajrus, kojoj golotinje nikada dosta. Pevačica je do sada podelila bezbroj fotografija na kojima je svoje bradavice maskirala različitim stikerima.

Inače, otkako je objavljeno da će voditi ovogodišnju dodelu "MTV VMA", Majli je počela ozbiljno da se priprema za ulogu domaćice.

Najpre je obrijala pazuh koji je čak prošetala i na crvenom tepihu, pa je i tu fotku podelila sa ostatkom sveta.

Inače, dodela "MTV VMA" je 30. avgusta a nama ostaje da vidimo da li će Majli ispoštovati minimum pristojnosti kada je stajling u pitanju.

Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ja

24.07.2015 11:09

S jojintom u ruci! Bolesna je u glavu, i drogirana uz to!

ODGOVORITE