Салах остаје у Серији А, само је питање гдје?!

Фиорентина је изгубила битку да задржи нападача Челсија, али ће он по свему судећи остати у Италији.

Фудбал 24.07.2015 | 15:00
Салах остаје у Серији А, само је питање гдје?!

Сјајне партије које је за шест месеци приказао у дресу Фиорентине донеле су Мохамеду Салаху слободу да бира у којем ће клубу наставити каријеру.

Иако се египатски нападач и даље води као члан Челсија, нема сумње да ће наредну сезону почети на позајмици. Питање је само у ком клубу...

Фиорентина се намучила да га задржи у својим редовима, али је он одбио да остане. У трку су се потом умешали Интер, Наполи и Рома, а по писању италијанских медија, Мохамед Салах је најближи сеоби у "вечни град".

Наводно, Рома је спремна да плати Челсију два милиона евра да доведе Египћанина на једногодишњу позајмицу, а потом и још 20 милиона, уколико буду желели да га задрже.

Очигледно су у "вучици" добро уочили Салахов учинак у пролећном делу прошле сезоне, када је постигао шест голова, исто колико Дестро, Думбија, Љајић и Жервињо заједно у том периоду.

Видећемо да ли ће Интер и Наполи успети да парирају понуди Римљана, али требало би узети у обзир и чињеницу да ће Рома једина од поменутих тимова играти у Лиги шампиона.

У сваком случају, Салах ће ускоро објавити своју одлуку, што је и најавио на Тwиттеру, на којем му је профил слика у дресу Фиорентине:

Коментари / 0

Оставите коментар