Salah ostaje u Seriji A, samo je pitanje gdje?!

Fiorentina je izgubila bitku da zadrži napadača Čelsija, ali će on po svemu sudeći ostati u Italiji.

Fudbal 24.07.2015 | 15:00
Salah ostaje u Seriji A, samo je pitanje gdje?!

Sjajne partije koje je za šest meseci prikazao u dresu Fiorentine donele su Mohamedu Salahu slobodu da bira u kojem će klubu nastaviti karijeru.

Iako se egipatski napadač i dalje vodi kao član Čelsija, nema sumnje da će narednu sezonu početi na pozajmici. Pitanje je samo u kom klubu...

Fiorentina se namučila da ga zadrži u svojim redovima, ali je on odbio da ostane. U trku su se potom umešali Inter, Napoli i Roma, a po pisanju italijanskih medija, Mohamed Salah je najbliži seobi u "večni grad".

Navodno, Roma je spremna da plati Čelsiju dva miliona evra da dovede Egipćanina na jednogodišnju pozajmicu, a potom i još 20 miliona, ukoliko budu želeli da ga zadrže.

Očigledno su u "vučici" dobro uočili Salahov učinak u prolećnom delu prošle sezone, kada je postigao šest golova, isto koliko Destro, Dumbija, Ljajić i Žervinjo zajedno u tom periodu.

Videćemo da li će Inter i Napoli uspeti da pariraju ponudi Rimljana, ali trebalo bi uzeti u obzir i činjenicu da će Roma jedina od pomenutih timova igrati u Ligi šampiona.

U svakom slučaju, Salah će uskoro objaviti svoju odluku, što je i najavio na Twitteru, na kojem mu je profil slika u dresu Fiorentine:

Komentari / 0

Ostavite komentar