Енрике: Педро иде кад Јунајтед плати!

Тренер Барселоне Луис Енрике рекао је да неће моћи да задржи Педра Родригеса ако Манчестер Јунајтед плати обештећење од 22 милиона фунти.

Фудбал 25.07.2015 | 21:20
Енрике: Педро иде кад Јунајтед плати!

“Ако жели да оде, клуб ће морати да активира клаузулу његовог уговора о обештећење. Разговарао сам са Педром о томе, рекао му шта мислим, али не желим да откријем детаље нашег разговора”, рекао је Енрике.

Педро нема сигурно место у првом тиму Барселоне, Лионел Меси, Луис Суарес и Нејмар имају предност.

Британски медији последњих дана спекулишу да менаџер Манчестер Јунајтеда Луј ван Гал жели да доведе Педра, који би у нападу играо са Вејном Рунијем.

Педро је прошао омладинску школу Барселоне, а за први тим дебитовао је 2008. године и од тада је освојио 19 трофеја. Он је прошле сезоне одиграо само 14 утакмица у Примери.

Педро је недавно рекао да воли да игра у Енглеској, пошто су стадиони увек пуни и због добре атмосфере.

“Играо сам против Арсенала и Челсија, као и у Шкотској против Селтика. То су једне од најбољих утакмица. Такође, волим да играм и на Олд Трафорду”, рекао је Педро.

Фудбалер Барселоне Сехио Бускетс рекао је да се Педро двоуми око останка пошто је тек чеврти избор тренера Енрикеа.

“Надам се да ће остати. То бих волео, али он ће одлучити. Разговарали смо, али нећу открити шта ми је рекао. Схватам његово двоумљење, пошто жели редовно да игра”, рекао је Бускетс.

Коментари / 0

Оставите коментар