Enrike: Pedro ide kad Junajted plati!

Trener Barselone Luis Enrike rekao je da neće moći da zadrži Pedra Rodrigesa ako Mančester Junajted plati obeštećenje od 22 miliona funti.

Fudbal 25.07.2015 | 21:20
Enrike: Pedro ide kad Junajted plati!

“Ako želi da ode, klub će morati da aktivira klauzulu njegovog ugovora o obeštećenje. Razgovarao sam sa Pedrom o tome, rekao mu šta mislim, ali ne želim da otkrijem detalje našeg razgovora”, rekao je Enrike.

Pedro nema sigurno mesto u prvom timu Barselone, Lionel Mesi, Luis Suares i Nejmar imaju prednost.

Britanski mediji poslednjih dana spekulišu da menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal želi da dovede Pedra, koji bi u napadu igrao sa Vejnom Runijem.

Pedro je prošao omladinsku školu Barselone, a za prvi tim debitovao je 2008. godine i od tada je osvojio 19 trofeja. On je prošle sezone odigrao samo 14 utakmica u Primeri.

Pedro je nedavno rekao da voli da igra u Engleskoj, pošto su stadioni uvek puni i zbog dobre atmosfere.

“Igrao sam protiv Arsenala i Čelsija, kao i u Škotskoj protiv Seltika. To su jedne od najboljih utakmica. Takođe, volim da igram i na Old Trafordu”, rekao je Pedro.

Fudbaler Barselone Sehio Buskets rekao je da se Pedro dvoumi oko ostanka pošto je tek čevrti izbor trenera Enrikea.

“Nadam se da će ostati. To bih voleo, ali on će odlučiti. Razgovarali smo, ali neću otkriti šta mi je rekao. Shvatam njegovo dvoumljenje, pošto želi redovno da igra”, rekao je Buskets.

Komentari / 0

Ostavite komentar