ФСС: Истрага о притиску на играче ОФК-а!

Фудбалски савез Србије објавио је да је покренуо истрагу о дешавањима на утакмици између ОФК Београда и Црвене звезде на стадиону Обилића.

Фудбал 24.07.2015 | 13:00
ФСС: Истрага о притиску на играче ОФК-а!

Официр за интегритет владајућег тела срспкго фудбала објавио је да је установљено да је у полувремену тог дуела извршен притисак на играче и стручни штаб ‘Романтичара’.

ОФК Београд је после првих 45 минута те утакмице водио са 2:0, а у другом полувремену је уследио преокрет и тријумф ‘црвено-белих’ са 6:2, због чега су се појавиле спекулације о намештању.

У среду је у Више јавно тужилаштво стигао поднесак са информацијама о спорној утакмици, а Фудбалски савез је објавио да је и сам покренуо истрагу и да су већ обављени разговори са службеним лицима.

“На основу прикупљених информација да је у полувремену фудбалске утакмице првог кола Суперлиге између ОФК Београда и Црвене звезде, која је одиграна 19. јула 2015. године на стадиону фудбалског клуба Обилић, од стране више лица вршен притисак на играче и чланове Стручног штаба ОФК Београда, у складу са чланом 26 Правилника о превенцији и спречавању намештања утакмица, официр за интегритет ФСС је 22. јула 2015. године отворио интерну истрагу. У досадашњем току истраге обављени су службени разговори са службеним лицима о околностима и дешавањима пре, током и након поменуте фудбалске утакмице. О резултатима истраге и даљим активностима јавност ће бити накнадно обавештена”, стоји у саопштењу Фудбалског савеза Србије.

Коментари / 0

Оставите коментар