Ред Булси из Њујорка понизили Мурињов Челси!

Фудбалери Њујорк Ред Булса победили су Челси са 4:2 у јединој утакмици Интернационалног купа шампиона одиграној протекле ноћи.

Фудбал 23.07.2015 | 14:00
Ред Булси из Њујорка понизили Мурињов Челси!

Утакмицу на „Ред Бул арени“ у Њујорку обележило је сјајно друго полувреме домаћина и велике грешке голмана ’Плаваца’ Асмира Беговића на његовом дебију.

Јунак победе Ред Булса био је Шон Дејвис, који је постигао два гола, а у стрелце су се уписали и Френклин Кастељанос и Тајлер Адамс. Голове за Челси постигли су Лоик Реми и Еден Азар.

Ред Булси тренутно држе треће место на ’Истоку’ у МЛС лиги, а протекле ноћи су дошли до једне од највећих победа у историји, иако су се на терену нашли углавном играчи који нису много добијали прилику ове сезоне.

Челси је, с друге стране, наступио са својим највећим звездама, али је менаџер Жозе Мурињо направио велики број измена.

Шампион Енглеске повео је преко Ремија у 27. минуту, а ту предност имао је и на полувремену. У наставку је уследио пад у игри ’Плаваца’, који су примили четири гола, од тога три у року од осам минута.

У шестом минуту другог полувремена, Кастељанос је на најбољи начин искористио лош повратни пас Џона Терија Беговићу и савладао голмана Челсија. Парада голова почела је у 69. минуту, када је 16-годишњи Адамс донео вођство дсвом тиму, да би Дејвис четири минута касније повисио на 3:1.

Азар је успео да врати наду Челсију само два минута касније, голом из слободног ударца, али је Дејвис својим другим голом потврдио тријумф у 77. минуту.

Капитен репрезентације Србије Бранислав Ивановић одиграо је прво полувреме у дресу Челсија, док је Немања Матић у игру ушао на почетку другог.

Коментари / 0

Оставите коментар