Red Bulsi iz Njujorka ponizili Murinjov Čelsi!

Fudbaleri Njujork Red Bulsa pobedili su Čelsi sa 4:2 u jedinoj utakmici Internacionalnog kupa šampiona odigranoj protekle noći.

Fudbal 23.07.2015 | 14:00
Red Bulsi iz Njujorka ponizili Murinjov Čelsi!

Utakmicu na „Red Bul areni“ u Njujorku obeležilo je sjajno drugo poluvreme domaćina i velike greške golmana ’Plavaca’ Asmira Begovića na njegovom debiju.

Junak pobede Red Bulsa bio je Šon Dejvis, koji je postigao dva gola, a u strelce su se upisali i Frenklin Kasteljanos i Tajler Adams. Golove za Čelsi postigli su Loik Remi i Eden Azar.

Red Bulsi trenutno drže treće mesto na ’Istoku’ u MLS ligi, a protekle noći su došli do jedne od najvećih pobeda u istoriji, iako su se na terenu našli uglavnom igrači koji nisu mnogo dobijali priliku ove sezone.

Čelsi je, s druge strane, nastupio sa svojim najvećim zvezdama, ali je menadžer Žoze Murinjo napravio veliki broj izmena.

Šampion Engleske poveo je preko Remija u 27. minutu, a tu prednost imao je i na poluvremenu. U nastavku je usledio pad u igri ’Plavaca’, koji su primili četiri gola, od toga tri u roku od osam minuta.

U šestom minutu drugog poluvremena, Kasteljanos je na najbolji način iskoristio loš povratni pas Džona Terija Begoviću i savladao golmana Čelsija. Parada golova počela je u 69. minutu, kada je 16-godišnji Adams doneo vođstvo dsvom timu, da bi Dejvis četiri minuta kasnije povisio na 3:1.

Azar je uspeo da vrati nadu Čelsiju samo dva minuta kasnije, golom iz slobodnog udarca, ali je Dejvis svojim drugim golom potvrdio trijumf u 77. minutu.

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović odigrao je prvo poluvreme u dresu Čelsija, dok je Nemanja Matić u igru ušao na početku drugog.

Komentari / 0

Ostavite komentar