ЛШ: Сарајлије нису могле до изненађења!

Квалификације за Лигу шампиона за најбољу екипу из БиХ окончане су у Пољској. Фудбалери Сарајева, након неуспјеха у првом мечу од Леха на "Кошеву" 0:2, доживјели су минималан пораз у реваншу, чиме је завршен наступ на европској сцени.

Фудбал 23.07.2015 | 11:20
ЛШ: Сарајлије нису могле до изненађења!

Сарајево је у Познању пало "без испаљеног метка".

Тим Џенана Ушчуплића пружио је веома блиједо издање на стадиону ИНЕА, на чијим трибинама је био и селектор Репрезентације Босне и Херцеговине Мехмед Баждаревић, али тешко да популарни Меша може бити задовољан оним што је видио.

Све вриједно помена на овом мечу виђено је на самом отварању сусрета. Бери Даглас већ у петом минуту постигао је ефектан погодак из слободног ударца и тако срушио све наде Сарајлија да могу изборити пласман у треће коло квалификација за Лигу шампиона и двомеч са швајцарским великаном Базелом.

Од тог тренутка као да се није ни играло. Пољаци су преосталих 85 минута играли онолико колико им је потребно, док фудбалери шампиона БиХ као да су се већ тада предали, свјесни да не могу постићи три поготка која су им била потребна за пролаз даље.

Ипак, могли су фудбалери у бордо дресовима да покажу бар мало воље и жеље за позитиван резултат, али су у потпуности разочарали око стотину својих навијача који су на трибине ушли тек у финишу првог полувремена.

Свега пар полуприлика, које је без проблема осујетио голман Леха Јасмин Бурић, премало су за екипу шампиона једне државе, који се бори за најелитније европско клупско такмичење.

Коментари / 0

Оставите коментар