Ко ће бранити за Звезду у Горњем Милановцу?!

Црвено-бели могли би да се нађу у неочекиваном проблему за предстојеће гостовање.

Фудбал 23.07.2015 | 17:20
Ко ће бранити за Звезду у Горњем Милановцу?!

Фудбалере Црвене звезде у недељу од 19 часова чека неугодно гостовање у Горњем Милановцу против Металца.

Поред тога што ће екипа у утакмицу ући под великим притиском који се створио после победе над ОФК Београдом, проблем би могао да буде и голман за овај меч.

Капитен Предраг Рајковић је у Русији на жребу квалификационих група за Светско првенство 2018. и враћа се тек у недељу ујутру. Искусни Дамир Кахриман је у среду требало да се врати из Француске, али нам је у клубу речено да је продужио боравак на Корзики, где је на проби у Бастији. Миодрагу Божовићу, дакле, остаје само млади Филип Манојловић.

Изгледа да је дошао тренутак да 19-годишњи чувар мреже дебитује на голу Црвене звезде, а како се ситуација одвија, неће бити изненађење уколико и постане стандардан у тиму.

Манојловић је пролећни део прошле сезоне бранио за Сопот, а летос је био члан репрезентације Србије до 20 година, која је освојила Светско првенство на Новом Зеланду. И тамо је, као и у клубу, био замена Рајковићу, који би ускоро могао да му уступи место уколико га клуб прода у белгијски Бриж.

Перспективни голман је већ прошао неколико припрема са првим тимом, а недавно је показао потенцијал добрим одбранама у пријатељском мечу са Мордовијом, у којем је и одбранио пенал противничком играчу.

Коментари / 0

Оставите коментар