Ko će braniti za Zvezdu u Gornjem Milanovcu?!

Crveno-beli mogli bi da se nađu u neočekivanom problemu za predstojeće gostovanje.

Fudbal 23.07.2015 | 17:20
Ko će braniti za Zvezdu u Gornjem Milanovcu?!

Fudbalere Crvene zvezde u nedelju od 19 časova čeka neugodno gostovanje u Gornjem Milanovcu protiv Metalca.

Pored toga što će ekipa u utakmicu ući pod velikim pritiskom koji se stvorio posle pobede nad OFK Beogradom, problem bi mogao da bude i golman za ovaj meč.

Kapiten Predrag Rajković je u Rusiji na žrebu kvalifikacionih grupa za Svetsko prvenstvo 2018. i vraća se tek u nedelju ujutru. Iskusni Damir Kahriman je u sredu trebalo da se vrati iz Francuske, ali nam je u klubu rečeno da je produžio boravak na Korziki, gde je na probi u Bastiji. Miodragu Božoviću, dakle, ostaje samo mladi Filip Manojlović.

Izgleda da je došao trenutak da 19-godišnji čuvar mreže debituje na golu Crvene zvezde, a kako se situacija odvija, neće biti iznenađenje ukoliko i postane standardan u timu.

Manojlović je prolećni deo prošle sezone branio za Sopot, a letos je bio član reprezentacije Srbije do 20 godina, koja je osvojila Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu. I tamo je, kao i u klubu, bio zamena Rajkoviću, koji bi uskoro mogao da mu ustupi mesto ukoliko ga klub proda u belgijski Briž.

Perspektivni golman je već prošao nekoliko priprema sa prvim timom, a nedavno je pokazao potencijal dobrim odbranama u prijateljskom meču sa Mordovijom, u kojem je i odbranio penal protivničkom igraču.

Komentari / 0

Ostavite komentar