Ђуричић се враћа у Премијер лигу?!

Иако није оставио добар утисак на позајмици у Саутемптону, српски репрезентативац би могао да добије другу шансу.

Фудбал 23.07.2015 | 16:20
Ђуричић се враћа у Премијер лигу?!

Од надимка Балкански Кројф и блиставих партија у дресу Херенвена до једног од већих разочарења српског фудбала. Филип Ђуричић после одласка из Холандије никако да покаже зашто је у земљи Лала најављиван као будућа звезда европског фудбала.

Трансфером у Бенфику је почела силазна путања у каријери једне од ретких „десетки“ које је избацио српски фудбал. Жестока конкуренција у Бенфики је била нешто са чим није успео да се избори, па је после годину дана отишао на позајмицу у Мајнц. Бундеслига је деловала као идеална дестинација да се врати у форму. Међутим, бледа епизода у Немачкој се завршила после само шест месеци. Руку спаса му је прошле зиме пружио Роналд Куман и довео га на позајмицу у Саутемптон, али ни Премијер лига није „оживела“ Ђуричића.

Недавно се прикључио припремама Бенфике, али не изгледа да га чека светла будућност у Лисабону. И опет се Роналд Куман појављује као спасилац. Холанђанин је спреман да пружи нову шансу момку који га је опчинио играма у холандској Ередивизији. Португалски медији преносе да су Свеци заинтересовани за нову позајмицу Ђуричића и да ће Куман опет покушати да на површину извуче таленат због којег је Ђуричић био један од најтраженијих младих играча Европе.

Коментари / 0

Оставите коментар