Đuričić se vraća u Premijer ligu?!

Iako nije ostavio dobar utisak na pozajmici u Sautemptonu, srpski reprezentativac bi mogao da dobije drugu šansu.

Fudbal 23.07.2015 | 16:20
Đuričić se vraća u Premijer ligu?!

Od nadimka Balkanski Krojf i blistavih partija u dresu Herenvena do jednog od većih razočarenja srpskog fudbala. Filip Đuričić posle odlaska iz Holandije nikako da pokaže zašto je u zemlji Lala najavljivan kao buduća zvezda evropskog fudbala.

Transferom u Benfiku je počela silazna putanja u karijeri jedne od retkih „desetki“ koje je izbacio srpski fudbal. Žestoka konkurencija u Benfiki je bila nešto sa čim nije uspeo da se izbori, pa je posle godinu dana otišao na pozajmicu u Majnc. Bundesliga je delovala kao idealna destinacija da se vrati u formu. Međutim, bleda epizoda u Nemačkoj se završila posle samo šest meseci. Ruku spasa mu je prošle zime pružio Ronald Kuman i doveo ga na pozajmicu u Sautempton, ali ni Premijer liga nije „oživela“ Đuričića.

Nedavno se priključio pripremama Benfike, ali ne izgleda da ga čeka svetla budućnost u Lisabonu. I opet se Ronald Kuman pojavljuje kao spasilac. Holanđanin je spreman da pruži novu šansu momku koji ga je opčinio igrama u holandskoj Erediviziji. Portugalski mediji prenose da su Sveci zainteresovani za novu pozajmicu Đuričića i da će Kuman opet pokušati da na površinu izvuče talenat zbog kojeg je Đuričić bio jedan od najtraženijih mladih igrača Evrope.

Komentari / 0

Ostavite komentar