Пауновић: Ово није крај!

Досадашњи селектор младе репрезентације Вељко Пауновић потврдио је за Б92 да је жеља да се бави сениорском фудбалом пресудила да одбије нови уговор.

Фудбал 24.07.2015 | 09:40
Пауновић: Ово није крај!

Пауновић је водио ‘Орлиће’ до титуле на Светском првенству на Новом Зеланду пре месец дана, а у среду су се појавиле информације да неће остати селектор.

У изјави за Б92, Пауновић је рекао да је време за нове изјаве и да то не значи да је растанак и крај његове сарадње са Фудбалским савезом Србије.

“Трогодишњи пројекат који смо урадили завршен је на најбољи могући начин. Ови момци настављају са сениорским фудбалом, то и ја желим. Из тог разлога сам и донео овакву одлуку”, рекао је Пауновић за Б92.

Пауновић је изразио захвалност челницима Фудбалског савеза Србије и нагласио да је свима на располагању за све што им је потребно.

“Морам да напоменем да стојим на располагању српском фудбалу и ФСС у будућности, за све што је потребно. Овом приликом још једном желим да се захвалим свима - ФСС, председнику Караџићу, сада већ бившем генсеку Лаковићу, Саву Милошевићу и Митру Мркели, стручном штабу, свим људима са којима сам сарадјивао. Понављам, у сваком случају, овде се не завршава наша сарадња“, рекао је Пауновић.

Коментари / 0

Оставите коментар