Paunović: Ovo nije kraj!

Dosadašnji selektor mlade reprezentacije Veljko Paunović potvrdio je za B92 da je želja da se bavi seniorskom fudbalom presudila da odbije novi ugovor.

Fudbal 24.07.2015 | 09:40
Paunović: Ovo nije kraj!

Paunović je vodio ‘Orliće’ do titule na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu pre mesec dana, a u sredu su se pojavile informacije da neće ostati selektor.

U izjavi za B92, Paunović je rekao da je vreme za nove izjave i da to ne znači da je rastanak i kraj njegove saradnje sa Fudbalskim savezom Srbije.

“Trogodišnji projekat koji smo uradili završen je na najbolji mogući način. Ovi momci nastavljaju sa seniorskim fudbalom, to i ja želim. Iz tog razloga sam i doneo ovakvu odluku”, rekao je Paunović za B92.

Paunović je izrazio zahvalnost čelnicima Fudbalskog saveza Srbije i naglasio da je svima na raspolaganju za sve što im je potrebno.

“Moram da napomenem da stojim na raspolaganju srpskom fudbalu i FSS u budućnosti, za sve što je potrebno. Ovom prilikom još jednom želim da se zahvalim svima - FSS, predsedniku Karadžiću, sada već bivšem genseku Lakoviću, Savu Miloševiću i Mitru Mrkeli, stručnom štabu, svim ljudima sa kojima sam saradjivao. Ponavljam, u svakom slučaju, ovde se ne završava naša saradnja“, rekao je Paunović.

Komentari / 0

Ostavite komentar