Иванишевић: Ноле, мораш частити Гаскеа због Вавринке!

Некадашњи шампион Вимблдона Горан Иванишевић рекао је да је Новак Ђоковић на Вимблдону потврдио своју класу.

Тенис 22.07.2015 | 22:40
Иванишевић: Ноле, мораш частити Гаскеа због Вавринке!

Тренер Марина Чилића ипак је додао да је Ришар Гаске учинио велику услугу српском тенисеру када је у четвртфиналу победио Стана Вавринку.

Иванишевић жали што није дошло до дуела Ђоковић – Вавринка јер сматра да једино Швајцарац тренутно може да га угрози.

„Његова доминација траје већ нколико година. Он поседује невероватну менталну снагу. Одиграо је фантастичан Вимблдон после великог разочарања у Паризу, а то може само играч апсолутне класе“, рекао је Иванишевић, а на питање ко може да се супротстави Ђоковићу у овом тренутку рекао је:

„Станислас Вавринка. Веома ми је жао што није дошло до њиховог дуела на Вимблдону. Ђоковић би требало да Гаскеу купи најскупљу боцу француског вина јер је елиминисао Вавринку.“

Иванишевић је истакао и да има одличан однос са најбољим тенисером света, али да не зна да ли ће се Ђоковић вратити на турнир у Умагу на којем је последњи пут играо 2006. године.

„Имам одличан однос са Ђоковићем. Често се виђамо на турнирима, а његов тренер Борис Бекер је мој добар пријатељ. Српски и хрватски тенисери су блиски на турнирима. Тренирају заједно често. Што се тиче Умага, то ћжете њега морати да питате.“

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЈА

22.07.2015 21:40

Бла,Бла,Бла!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

др Дабиц

23.07.2015 10:57

Треба да цасти Ноле могао се Wавринка опет се надрогирати/допинговати ПА ПОБИЈЕДИТИ. НОРМАЛАН НИЈЕДАН СПОРТИСТА НЕ МОЗЕ НОЛЕТУ НА ЦРТУ. НОЛЕ НОЛЕ НОЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ