Ivanišević: Nole, moraš častiti Gaskea zbog Vavrinke!

Nekadašnji šampion Vimbldona Goran Ivanišević rekao je da je Novak Đoković na Vimbldonu potvrdio svoju klasu.

Tenis 22.07.2015 | 22:40
Ivanišević: Nole, moraš častiti Gaskea zbog Vavrinke!

Trener Marina Čilića ipak je dodao da je Rišar Gaske učinio veliku uslugu srpskom teniseru kada je u četvrtfinalu pobedio Stana Vavrinku.

Ivanišević žali što nije došlo do duela Đoković – Vavrinka jer smatra da jedino Švajcarac trenutno može da ga ugrozi.

„Njegova dominacija traje već nkoliko godina. On poseduje neverovatnu mentalnu snagu. Odigrao je fantastičan Vimbldon posle velikog razočaranja u Parizu, a to može samo igrač apsolutne klase“, rekao je Ivanišević, a na pitanje ko može da se suprotstavi Đokoviću u ovom trenutku rekao je:

„Stanislas Vavrinka. Veoma mi je žao što nije došlo do njihovog duela na Vimbldonu. Đoković bi trebalo da Gaskeu kupi najskuplju bocu francuskog vina jer je eliminisao Vavrinku.“

Ivanišević je istakao i da ima odličan odnos sa najboljim teniserom sveta, ali da ne zna da li će se Đoković vratiti na turnir u Umagu na kojem je poslednji put igrao 2006. godine.

„Imam odličan odnos sa Đokovićem. Često se viđamo na turnirima, a njegov trener Boris Beker je moj dobar prijatelj. Srpski i hrvatski teniseri su bliski na turnirima. Treniraju zajedno često. Što se tiče Umaga, to ćžete njega morati da pitate.“

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

JA

22.07.2015 21:40

Bla,Bla,Bla!!!

ODGOVORITE
Name

dr Dabic

23.07.2015 10:57

Treba da casti Nole mogao se Wavrinka opet se nadrogirati/dopingovati PA POBIJEDITI. NORMALAN NIJEDAN SPORTISTA NE MOZE NOLETU NA CRTU. NOLE NOLE NOLE.

ODGOVORITE