Сергеј неће у Фјорентину, има договор с Лацијом!

Српски омладинац квари посао челницима Генка!

Фудбал 23.07.2015 | 11:00
Сергеј неће у Фјорентину, има договор с Лацијом!

Трансфер златног омладинца Србије Сергеја Милинковића Савића у Серију А поприлично се искомпликовао последњих дана, а ваљда је тако увек када су у питању италијански клубови.

Сада је проблем настао на релацији Генк - заступници нашег фудбалера, јер омладински репрезентативац хоће само да пређе у Лацио, са којим од раније има усмени договор.

То је тренутно трн у оку челницима белгијског тима који су направили за њих одличан договор са Фјорентином, по коме би одмах добили обештећење од 6.000.000 евра, али и 50 одсто од наредног трансфера овог фудбалера.

Тај споразум, ипак, као да не занима Сергеја који је, како тврде италијански медији, фактички дао реч Лацију још прошле недеље и жели да се пресели само на Олимпико у овом прелазном року.

У случају да српски репрезентативац буде тврдоглав у својој намери, Генк ће бити принуђен да на крају прихвати понуду Римљана од 6.000.000 евра, с тим да би белгијски тим остао без уносне премије у будућности, јер Лацио не намерава да им уступи 50 одсто од следеће продаје.

У сваком случају, овај трансфер би ускоро требало дефинитивно да добије потврду, а италијански медији најављују да ће Милинковић Савић ускоро променити клуб.

Коментари / 0

Оставите коментар