Sergej neće u Fjorentinu, ima dogovor s Lacijom!

Srpski omladinac kvari posao čelnicima Genka!

Fudbal 23.07.2015 | 11:00
Sergej neće u Fjorentinu, ima dogovor s Lacijom!

Transfer zlatnog omladinca Srbije Sergeja Milinkovića Savića u Seriju A poprilično se iskomplikovao poslednjih dana, a valjda je tako uvek kada su u pitanju italijanski klubovi.

Sada je problem nastao na relaciji Genk - zastupnici našeg fudbalera, jer omladinski reprezentativac hoće samo da pređe u Lacio, sa kojim od ranije ima usmeni dogovor.

To je trenutno trn u oku čelnicima belgijskog tima koji su napravili za njih odličan dogovor sa Fjorentinom, po kome bi odmah dobili obeštećenje od 6.000.000 evra, ali i 50 odsto od narednog transfera ovog fudbalera.

Taj sporazum, ipak, kao da ne zanima Sergeja koji je, kako tvrde italijanski mediji, faktički dao reč Laciju još prošle nedelje i želi da se preseli samo na Olimpiko u ovom prelaznom roku.

U slučaju da srpski reprezentativac bude tvrdoglav u svojoj nameri, Genk će biti prinuđen da na kraju prihvati ponudu Rimljana od 6.000.000 evra, s tim da bi belgijski tim ostao bez unosne premije u budućnosti, jer Lacio ne namerava da im ustupi 50 odsto od sledeće prodaje.

U svakom slučaju, ovaj transfer bi uskoro trebalo definitivno da dobije potvrdu, a italijanski mediji najavljuju da će Milinković Savić uskoro promeniti klub.

Komentari / 0

Ostavite komentar