Сарајлије пред реванш са Лехом: Нема предаје!

Бордо тим се не предаје пред реванш у Познању, иако пољски Лех имао великих 2:0 са Кошева.

Фудбал 22.07.2015 | 17:00
Сарајлије пред реванш са Лехом: Нема предаје!

Велику предност остварили су Пољаци у првом мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона, али Сарајево се не предаје.

У реваншу на ИНЕА стадину у Познању вечерас ће покушати да одиграју што боље и уз мало среће, која ће им бити потребна, да надокнаде два гола минуса.

"Послије утакмице у Сарајеву сам рекао да су наше шансе сведене на минимум, мада се не предајемо нити једног тренутка. Имали смо лијепо искуство прошле године, гдје смо све утакмице на интернационалној сцени кући изгубили, али смо на страни правили добре резултате. Немамо разлога да се предајемо. Сви играчи који су пријављени за Лигу шампиона су у конкуренцији за утакмицу. Сви су спремни и жељни да истрче на терен", рекао је тренер Сарајева Џенан Ушчуплић.

Капитен Иван Татомировић, истакао је добар карактер екипе, која се у прошлости знала вратити послије резултатског заостатка.

"Имали смо довољно времена да се одморимо од пута за утакмицу. Желимо да одиграмо сутра једну фантастичну утакмицу. Сигурно је да утакмица Лецха у оквиру лиге, гдје су забиљежили негативан резултат улијева додатну дозу самопоуздања код нас. Међутим, додатно смо оптимистични јер смо видјели с чим они располажу на Кошеву, без обзира на два наивно примљена гола. Упознали смо се добро са Лехом на утакмици на Кошеву", рекао је Татомировић и додао:

"Сарајево се борило против ружне традиције клуба у Европи. Направили смо фантастичне успјехе у посљедњем периоду, а прошле године смо два пута били пред елиминацијом на нашем стадиону, али смо у гостима побјеђивали и то високим резултатом. То је наша звијезда водиља и тако сваки играч треба да размишља. Никада није готово и имамо шанси сутра, али је питање нас и наших глава како ћемо ући у утакмицу."

Првотимац Харис Дуљевић је рекао да ће играчи урадити све како би остварили позитиван резултат.

"Желим да одиграмо добру утакмицу. Грешке морамо смањини на минимум и уз максимално залагање можемо остварити добар резултат. Велики број гледалаца може бити само додатни мотив", рекао је Дуљевић.

Коментари / 0

Оставите коментар