Подмладак "династије" Ђогани

Ђогани Фантастико, Функy Г, Трик ФX, Баки Б3 су обележили деведесете својим песмама, а после тога већином наставили да привлаче пажњу скандалима. Сви су се остварили у улози родитеља, а њихова деца таман су стасала да их замене на сцени - мислите ли да ће успети?

Забава 22.07.2015 | 19:00
Подмладак "династије" Ђогани

Луна Ђогани (19) - Тренутно најпознатија из "клана" је Луна Ђогани, ћерка Гагија и Анабеле, некадашњег тандема групе Функy Г.На странице жуте штампе "ушетала" је још пре неколико година као потенцијална снајка Цеце Ражнатовић - била је добра Анастасијина другарица, а онда и Вељкова девојка. Романса је сада далеко за њима, али и даље су изгледа добри другари.
Но, за разлику од Цецине деце, која се бар званично држе даље од естраде, Луна је искористила "педигре" и окушала се прво у свету моде, а онда и у музици, заменивши маму Анабелу у римејку песме "Кад сам био мали" групе Функy Г.
Далеко више пажње, ипак, изазвала је провокативним наступом на прослави матуре и секси сешном с другарицама крај базена.

У тим акцијама на базену некад јој прави друштво и брат Адам Ђогани.

Маринела Ђогани (22)
"Ђогани фантастико" пар, Слађа Делибашић и Ђоле Ђогани развели су се 2000. године, а имају две ћерке, Силвију и Маринелу. Силвија је већ и сама мама мале Тије, али изгледа да Маринела креће стопама својих родитеља.Имали сте прилику да је упознате као учесницу "X Фактора", при чему ју је тата Ђоле "рекламирао" као нову Ејми Вајнхаус.
- Мени родитељи могу сутра албум да сниме али ја нисам хтела тако да се излажем, већ да сама на такмичењу покажем своје квалитете - рекла је тад Маринела.

Мада у "X фактору" није имала неког великог успеха, чини се да је то није обесхрабрило и само је питање кад ћемо је поново видети на екранима.

Дејан Ибраимов (19) - Чланови групе „Трик ФX“, Наталија и Сани Ибраимов, познати су као естрадни пар који поред успешне музичке каријере и брака који траје већ две деценије, имају фантастичан младалачки изглед у петој деценији живота. И ко би помислио да имају сина од 19 година. А имају. Дејан је годинама имао проблема са вишком килограма...А пре две године је решио да се скоцка - затегао се, набацио мишиће и сада је толико згодан да девојке вероватно лудују за њим.

Анђела Ђогани (16) - Андрија Ђогани, познатији као Баки Б3 има ћерку Анђелу коју је добио у браку са бившом супругом Иваном. Како каже, Анђела је полако, али сигурмо кренула татиним стопама, а он не пропушта прилику да се на друштвеним мрежама похвали у какву му лепотицу ћерка израста.

24 сата

Коментари / 0

Оставите коментар