Podmladak "dinastije" Đogani

Đogani Fantastiko, Funky G, Trik FX, Baki B3 su obeležili devedesete svojim pesmama, a posle toga većinom nastavili da privlače pažnju skandalima. Svi su se ostvarili u ulozi roditelja, a njihova deca taman su stasala da ih zamene na sceni - mislite li da će uspeti?

Zabava 22.07.2015 | 19:00
Podmladak "dinastije" Đogani

Luna Đogani (19) - Trenutno najpoznatija iz "klana" je Luna Đogani, ćerka Gagija i Anabele, nekadašnjeg tandema grupe Funky G.Na stranice žute štampe "ušetala" je još pre nekoliko godina kao potencijalna snajka Cece Ražnatović - bila je dobra Anastasijina drugarica, a onda i Veljkova devojka. Romansa je sada daleko za njima, ali i dalje su izgleda dobri drugari.
No, za razliku od Cecine dece, koja se bar zvanično drže dalje od estrade, Luna je iskoristila "pedigre" i okušala se prvo u svetu mode, a onda i u muzici, zamenivši mamu Anabelu u rimejku pesme "Kad sam bio mali" grupe Funky G.
Daleko više pažnje, ipak, izazvala je provokativnim nastupom na proslavi mature i seksi sešnom s drugaricama kraj bazena.

U tim akcijama na bazenu nekad joj pravi društvo i brat Adam Đogani.

Marinela Đogani (22)
"Đogani fantastiko" par, Slađa Delibašić i Đole Đogani razveli su se 2000. godine, a imaju dve ćerke, Silviju i Marinelu. Silvija je već i sama mama male Tije, ali izgleda da Marinela kreće stopama svojih roditelja.Imali ste priliku da je upoznate kao učesnicu "X Faktora", pri čemu ju je tata Đole "reklamirao" kao novu Ejmi Vajnhaus.
- Meni roditelji mogu sutra album da snime ali ja nisam htela tako da se izlažem, već da sama na takmičenju pokažem svoje kvalitete - rekla je tad Marinela.

Mada u "X faktoru" nije imala nekog velikog uspeha, čini se da je to nije obeshrabrilo i samo je pitanje kad ćemo je ponovo videti na ekranima.

Dejan Ibraimov (19) - Članovi grupe „Trik FX“, Natalija i Sani Ibraimov, poznati su kao estradni par koji pored uspešne muzičke karijere i braka koji traje već dve decenije, imaju fantastičan mladalački izgled u petoj deceniji života. I ko bi pomislio da imaju sina od 19 godina. A imaju. Dejan je godinama imao problema sa viškom kilograma...A pre dve godine je rešio da se skocka - zategao se, nabacio mišiće i sada je toliko zgodan da devojke verovatno luduju za njim.

Anđela Đogani (16) - Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 ima ćerku Anđelu koju je dobio u braku sa bivšom suprugom Ivanom. Kako kaže, Anđela je polako, ali sigurmo krenula tatinim stopama, a on ne propušta priliku da se na društvenim mrežama pohvali u kakvu mu lepoticu ćerka izrasta.

24 sata

Komentari / 0

Ostavite komentar