Видео: Јунајтед, Барса и ПСЖ славили у САД-у!

Фудбалери Манчестер Јунајтеда, Барселоне и Пари Сен Жермена остварили су победе у оквиру Интернационалног купа шампиона у САД.

Фудбал 22.07.2015 | 13:20
Видео: Јунајтед, Барса и ПСЖ славили у САД-у!

Јунајтед је савладао Сан Хозе Ертквејкс 3:1, Барса је била боља од шампион МЛС лиге Лос Анђелес Галаксија 2:1, док је ПСЖ надиграо Фиорентину 4:2.

Јунајтед је у Калифорнији славио погоцима Хуана Мате, скорашњег појачања Мемфиса Депаја и младог Бразилца Андреаса Переире. Почасни погодак за Сан Хозе постигао је Алаш.

Манчестер Јунајтед: Џонстон – Шо, Блинд, Џонс, Дармјан – Шнајдерлин, Карик – Јанг, Мата, Депај – Руни

Барселона је доминирала против шампион МЛС лиге Галаксија, за који је наступио и Стивен Џерард, а славила је погоцима Луиса Суареса у финишу првог, и Серхија Робреда у десетом минуту другог полувремена. У надокнади времена Мејер је ублажио пораз домаћина.

Барселона: Масип – Адријано, Бартра, Матје, Даглас – Бускетс, Ракитић, Робредо – Рафиња, Педро, Суарес

Најинтересантније је било на Ред Бул арени у Њу Џерзију, где је ПСЖ савладао Фиорентину. Парижани су водили 2:0 после првих 45 минута погоцима Блаза Матуидија и 18-годишњег Жан-Кевина Августина, да би Хоакин смањио резултат пола сата пре краја.

Ипак, у наредних 15 минута сјајни Ибрахимовић крунише одличну игру поготком за 3:1, а тријумф својим другом голом потврђује млади Августин. У 79. минуту Ђузепе Роси ублажава пораз Виоле поготком из пенала.

ПСЖ: Трап – Маквел, Кимпембе, Урије, Ван дер Вил – Матуиди, Рабио, Онгенда – Мура, Августин, Ибрахимовић
Фиорентина: Татарусану – Алонсо, Басанта, Багадур, Фаци – Хегази, Бадељ, Весино – Диакате, Ребић, Гомес

Коментари / 0

Оставите коментар