Video: Junajted, Barsa i PSŽ slavili u SAD-u!

Fudbaleri Mančester Junajteda, Barselone i Pari Sen Žermena ostvarili su pobede u okviru Internacionalnog kupa šampiona u SAD.

Fudbal 22.07.2015 | 13:20
Video: Junajted, Barsa i PSŽ slavili u SAD-u!

Junajted je savladao San Hoze Ertkvejks 3:1, Barsa je bila bolja od šampion MLS lige Los Anđeles Galaksija 2:1, dok je PSŽ nadigrao Fiorentinu 4:2.

Junajted je u Kaliforniji slavio pogocima Huana Mate, skorašnjeg pojačanja Memfisa Depaja i mladog Brazilca Andreasa Pereire. Počasni pogodak za San Hoze postigao je Alaš.

Mančester Junajted: Džonston – Šo, Blind, Džons, Darmjan – Šnajderlin, Karik – Jang, Mata, Depaj – Runi

Barselona je dominirala protiv šampion MLS lige Galaksija, za koji je nastupio i Stiven Džerard, a slavila je pogocima Luisa Suaresa u finišu prvog, i Serhija Robreda u desetom minutu drugog poluvremena. U nadoknadi vremena Mejer je ublažio poraz domaćina.

Barselona: Masip – Adrijano, Bartra, Matje, Daglas – Buskets, Rakitić, Robredo – Rafinja, Pedro, Suares

Najinteresantnije je bilo na Red Bul areni u Nju Džerziju, gde je PSŽ savladao Fiorentinu. Parižani su vodili 2:0 posle prvih 45 minuta pogocima Blaza Matuidija i 18-godišnjeg Žan-Kevina Avgustina, da bi Hoakin smanjio rezultat pola sata pre kraja.

Ipak, u narednih 15 minuta sjajni Ibrahimović kruniše odličnu igru pogotkom za 3:1, a trijumf svojim drugom golom potvrđuje mladi Avgustin. U 79. minutu Đuzepe Rosi ublažava poraz Viole pogotkom iz penala.

PSŽ: Trap – Makvel, Kimpembe, Urije, Van der Vil – Matuidi, Rabio, Ongenda – Mura, Avgustin, Ibrahimović
Fiorentina: Tatarusanu – Alonso, Basanta, Bagadur, Faci – Hegazi, Badelj, Vesino – Diakate, Rebić, Gomes

Komentari / 0

Ostavite komentar