Бриж продао голмана - доводи Рајковића?!

Белгијски клуб продао је Валенсији свог првог голмана за седам милиона евра. Да ли то значи и селидбу капитена Звезде на Јан Брејдел стадион?

Фудбал 22.07.2015 | 20:00
Бриж продао голмана - доводи Рајковића?!

У вишемесечном нагађању имена новог клуба Предрага Рајковића (20), Бриж је практично све време био неизоставан кандидат за наредну станицу најбољег У-20 голмана на свету.

Недељама и недељама спекулисано је да ће белгијски клуб послати званичну понуду чим прода свог првог чувара мреже, Метјуа Рајана (23). Овог уторка, Аустралијанац је званично напустио Бриж.

Рајан је данас, на стадиону Местаља, промовисан у новог голмана Валенсије. Потписао је шестогодишњи уговор, а у 18.30 часова први пут је и тренирао са новим саиграчима.

"Веома сам срећан што сам прешао у тако велики клуб као што је Валенсија. Знам да је ово институција у светским оквирима, као и да је овај трансфер велики корак у мојој каријери. Наравно, пратио сам Валенсију у Примери прошле сезоне, имали су екипу пуну фантастичних играча и заузели четврту позицију. Сада нам је главни циљ да се пласирамо у Лигу шампиона", рекао је нови чувар мреже "слепих мишева".

"АС" је открио да је Бриж продајом најбољег голмана белгијске лиге зарадио седам милиона евра. Да ли су се тим трансфером отворила врата за Рајковића? Брзо би могло да буде познато.

Овог лета, већ је спекулисано и да је Милан нудио три милиона евра за перспективног голмана Звезде, који у данима који предстоје сигурно неће највише мислити о трансферу, већ о учешћу на свечаној церемонији жреба за квалификације за Светско првенство 2018.

Уз Рајковића, у Санк Петербургу ће куглице извлачити и бразилац Роналдо.

Коментари / 0

Оставите коментар