Партизан доводи Црногорца - стрелца тројке с пола терена!

Партизан је почео потрагу за појачањима за следећу сезону, а приоритет Душка Вујошевића овог лета биће плејмејкер.

Кошарка 22.07.2015 | 12:20
Партизан доводи Црногорца - стрелца тројке с пола терена!

Како преносе подгоричке Вијести, Партизан је почео преговоре са 21-годишњим Николом Ивановићем, који је прошле седмице раскинуо уговор са подгоричком Будућношћу.

Поучени лошим искуством из претходне сезоне, када је недостатак поузданог организатора игре представљао највећи проблем за црно-беле, сада се трофејни тим из Хумске прво окренуо потрази за плејмејкером.

Ивановић је прошле сезоне просечно бележио 3,4 поена уз 2,1 асистенције по мечу у АБА лиги, где је имао ограничену минутажу од 9,4 минута по утакмици.

Каријеру је почео у подгоричком Џокеру, потом је играо за Морнар из Бара, а последње четири године био је члан Будућности.

Оно по чему је пре свега познат српској кошарци је чувена тројка са пола терена у последњој секунди, за победу Црне Горе у београдској Арени у квалификацијама за Евробаскет у Словенији 2013.

Тада је имао само 18 година.

Партизан у нову сезону улази са потпуно другим тимом, јер су Хумску напустили Милан Мачван (Емпорио Армани), Александар Павловић (Панатинаикос), Драган Милосављевић (Алба Берлин), Борис Дало (вратио се у Француску).

Очекује се одлазак и Николе Милутинова, који је наводно интересантан Панатинаикосу, Олимпијакосу и Анадолу Ефесу, а неизвестан је останак и Миленка Тепића.

Коментари / 0

Оставите коментар