Partizan dovodi Crnogorca - strelca trojke s pola terena!

Partizan je počeo potragu za pojačanjima za sledeću sezonu, a prioritet Duška Vujoševića ovog leta biće plejmejker.

Košarka 22.07.2015 | 12:20
Partizan dovodi Crnogorca - strelca trojke s pola terena!

Kako prenose podgoričke Vijesti, Partizan je počeo pregovore sa 21-godišnjim Nikolom Ivanovićem, koji je prošle sedmice raskinuo ugovor sa podgoričkom Budućnošću.

Poučeni lošim iskustvom iz prethodne sezone, kada je nedostatak pouzdanog organizatora igre predstavljao najveći problem za crno-bele, sada se trofejni tim iz Humske prvo okrenuo potrazi za plejmejkerom.

Ivanović je prošle sezone prosečno beležio 3,4 poena uz 2,1 asistencije po meču u ABA ligi, gde je imao ograničenu minutažu od 9,4 minuta po utakmici.

Karijeru je počeo u podgoričkom Džokeru, potom je igrao za Mornar iz Bara, a poslednje četiri godine bio je član Budućnosti.

Ono po čemu je pre svega poznat srpskoj košarci je čuvena trojka sa pola terena u poslednjoj sekundi, za pobedu Crne Gore u beogradskoj Areni u kvalifikacijama za Evrobasket u Sloveniji 2013.

Tada je imao samo 18 godina.

Partizan u novu sezonu ulazi sa potpuno drugim timom, jer su Humsku napustili Milan Mačvan (Emporio Armani), Aleksandar Pavlović (Panatinaikos), Dragan Milosavljević (Alba Berlin), Boris Dalo (vratio se u Francusku).

Očekuje se odlazak i Nikole Milutinova, koji je navodno interesantan Panatinaikosu, Olimpijakosu i Anadolu Efesu, a neizvestan je ostanak i Milenka Tepića.

Komentari / 0

Ostavite komentar