Ана опет са Најџелом Сирсом!

Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић наводно поново ради са британским стручњаком Најџелом Сирсом после три месеца без тренера.

Тенис 22.07.2015 | 09:20
Ана опет са Најџелом Сирсом!

Вест о поновној сарадњи Ивановићеве и Сирса објавила је британска тенисерка Ен Кјотавонг.

27-годишња Ивановићева није имала тренера откако је раскинула сарадњу са Дејаном Петровићем у мају, а он јој је био трећи тренер у последње три године.

Српска тенисерка је тада рекла да жели да нађе тренера који би био уз ње до краја каријере, а изгледа да је Сирс управо то.

Ана и Сирс су претходно сарађивали две године и у том периоду, од 2011. до 2013. године, она је освојила само једну титулу – на Балију. Сарадњу су завршили пре тачно две године, када је Ана испала у другој рунди Вимблдона од Канађанке Јуџини Бушар.

Зашто је баш Кјотавонгова објавила вест о сарадњи Ивановићеве и Сирса за сада није познато. Британска тенисерка је сарађивала са Сирсом и пре шест и по година је постала прва играчица из своје земље у првих 59 на свету после 16 година.

Ивановићева није играла од пораза у другом колу Вимблдона од Американке Бетани Матек-Сендс, а наредни турнир на којем ће играти је Роџерс куп у Торонту, који почиње 10. августа.

Коментари / 0

Оставите коментар