Ana opet sa Najdželom Sirsom!

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović navodno ponovo radi sa britanskim stručnjakom Najdželom Sirsom posle tri meseca bez trenera.

Tenis 22.07.2015 | 09:20
Ana opet sa Najdželom Sirsom!

Vest o ponovnoj saradnji Ivanovićeve i Sirsa objavila je britanska teniserka En Kjotavong.

27-godišnja Ivanovićeva nije imala trenera otkako je raskinula saradnju sa Dejanom Petrovićem u maju, a on joj je bio treći trener u poslednje tri godine.

Srpska teniserka je tada rekla da želi da nađe trenera koji bi bio uz nje do kraja karijere, a izgleda da je Sirs upravo to.

Ana i Sirs su prethodno sarađivali dve godine i u tom periodu, od 2011. do 2013. godine, ona je osvojila samo jednu titulu – na Baliju. Saradnju su završili pre tačno dve godine, kada je Ana ispala u drugoj rundi Vimbldona od Kanađanke Judžini Bušar.

Zašto je baš Kjotavongova objavila vest o saradnji Ivanovićeve i Sirsa za sada nije poznato. Britanska teniserka je sarađivala sa Sirsom i pre šest i po godina je postala prva igračica iz svoje zemlje u prvih 59 na svetu posle 16 godina.

Ivanovićeva nije igrala od poraza u drugom kolu Vimbldona od Amerikanke Betani Matek-Sends, a naredni turnir na kojem će igrati je Rodžers kup u Torontu, koji počinje 10. avgusta.

Komentari / 0

Ostavite komentar