Прве фотографије Тесла паметних телефона!

Тесла таблети и телевизори компаније Цомтраде су за кратко време постигли невероватан успех. На хиљаде продатих уређаја и задовољни корисници најбољи су показатељ успеха који је постигао Цомтраде. 

Србија 21.07.2015 | 12:50
Прве фотографије Тесла паметних телефона!

Међутим, чувена ИТ компанија протеклих месеци није одмарала, већ је тајно спремала још један уређај који ће носити име нашег највећег научника. Реч је о паметном телефону.

Председник компаније Цомтраде, Веселин Јевросимовић, кратко је на овогодишњој ИТ конференцији “Нова енергија” на Копаонику открио Тесла паметни телефон који је још био у фази развијања.

Иако детаљније спецификације овог уређаја нису познате, Телеграф је ексклузивно дошао у посед неколико фотографија које показују како ће изгледати први Тесла смартфон.

Као што приказују слике, Тесла телефон ће имати кућиште направљено у комбинацији алуминијума и пластике.

Наравно, реч је о телефону са Андроид оперативним системом, а оно по чему ће се овај модел истицати од конкуренције, поред квалитета, јесте и веома приступачна цена која је карактеристична за све Тесла уређаје.

Представљање Тесла смартфона очекује се за само неколико дана.

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

жељко

21.07.2015 11:50

Волео бих да знам гдје ће се производити у којој земљи и по којој цијени те на који начин омогућити наруџбу унапријед да будем медју првим корисницима тесла телефона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

21.07.2015 12:49

То су данашњи српски бизнисмени. Преваранти и лажови. Посебно ови из Београда. Поруче телефон у Кини који назову Тесла и онда обмањују народ да су некаква бајна компанија која је развила смартпхоне. Срамота и ништа друго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

21.07.2015 14:50

Хајде не лупетај глупости. Камо среће да имамо још фирми као Цомтраде.

Name

дивља јабука

21.07.2015 16:57

Камо среће да се није никад основала ни једна таква. Обични шверцери који држави дају пикслу. Онда их држава зове бизнисменима.

Name

Директ

21.07.2015 19:00

Ко хоце Тесла таблет, телевизор или телефон нека оде на Алибаба или Алиеxпресс. Тамо мозете наци ове уредјаје само са другим именом и низом цијеном. Ово је циста дистрибуција неког кинеског анонимуса под властитим именом и ниста висе од тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

21.07.2015 22:05

Типични кинески дизајн. Никаквих техничких података о том смартпхону. Нема ни редовног упдате-а софтвера. Ћиста превара за напаљене требице које воле имати нешто сјајно у торбици па потегнути кад се укаже прилика...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

24.07.2015 11:29

Хајде Босњаци, прикоците мало са својом мрзњом према свему сто има везе са Србијом и производима који потицу из Србије. Не мозе да продје ни једна једина вијест, а да ви не демонстрирате своју нетрпељивост. Прво, колико вас који пљујете по Теслиним прозиводима је уопсте икада узело у руке један једини Теслин производ ? Претпостављам, нико и никад. Имам Теслин таблет Х7 који сам платио 100 евра, ради као змај, има дисплеј на нивоу дупло скупљих таблета, испадао неколико пута на бетон и и даље ради саврсено. Никада није заглавио за скоро годину дана колико га користим. Сутрадан да му се несто деси, поново бих купио исти. Вјерујем да це и телефон бити одлицан јер је јасно да су се људи озбиљно посветили послу. Умјесто сто само кудите и сирите своју негативну енергију, направите ви несто конкретно па другима дјелите лекције ста ваља, а ста не. А пре свега, тестирајте дати производ, питајте друге каква искуства имају с њим, па онда просипајте памет ста ваља, а ста не.

ОДГОВОРИТЕ