Prve fotografije Tesla pametnih telefona!

Tesla tableti i televizori kompanije Comtrade su za kratko vreme postigli neverovatan uspeh. Na hiljade prodatih uređaja i zadovoljni korisnici najbolji su pokazatelj uspeha koji je postigao Comtrade. 

Srbija 21.07.2015 | 12:50
Prve fotografije Tesla pametnih telefona!

Međutim, čuvena IT kompanija proteklih meseci nije odmarala, već je tajno spremala još jedan uređaj koji će nositi ime našeg najvećeg naučnika. Reč je o pametnom telefonu.

Predsednik kompanije Comtrade, Veselin Jevrosimović, kratko je na ovogodišnjoj IT konferenciji “Nova energija” na Kopaoniku otkrio Tesla pametni telefon koji je još bio u fazi razvijanja.

Iako detaljnije specifikacije ovog uređaja nisu poznate, Telegraf je ekskluzivno došao u posed nekoliko fotografija koje pokazuju kako će izgledati prvi Tesla smartfon.

Kao što prikazuju slike, Tesla telefon će imati kućište napravljeno u kombinaciji aluminijuma i plastike.

Naravno, reč je o telefonu sa Android operativnim sistemom, a ono po čemu će se ovaj model isticati od konkurencije, pored kvaliteta, jeste i veoma pristupačna cena koja je karakteristična za sve Tesla uređaje.

Predstavljanje Tesla smartfona očekuje se za samo nekoliko dana.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

željko

21.07.2015 11:50

Voleo bih da znam gdje će se proizvoditi u kojoj zemlji i po kojoj cijeni te na koji način omogućiti narudžbu unaprijed da budem medju prvim korisnicima tesla telefona.

ODGOVORITE
Name

divlja jabuka

21.07.2015 12:49

To su današnji srpski biznismeni. Prevaranti i lažovi. Posebno ovi iz Beograda. Poruče telefon u Kini koji nazovu Tesla i onda obmanjuju narod da su nekakva bajna kompanija koja je razvila smartphone. Sramota i ništa drugo!

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

21.07.2015 14:50

Hajde ne lupetaj gluposti. Kamo sreće da imamo još firmi kao Comtrade.

Name

divlja jabuka

21.07.2015 16:57

Kamo sreće da se nije nikad osnovala ni jedna takva. Obični šverceri koji državi daju pikslu. Onda ih država zove biznismenima.

Name

Direkt

21.07.2015 19:00

Ko hoce Tesla tablet, televizor ili telefon neka ode na Alibaba ili Aliexpress. Tamo mozete naci ove uredjaje samo sa drugim imenom i nizom cijenom. Ovo je cista distribucija nekog kineskog anonimusa pod vlastitim imenom i nista vise od toga.

ODGOVORITE
Name

divlja jabuka

21.07.2015 22:05

Tipični kineski dizajn. Nikakvih tehničkih podataka o tom smartphonu. Nema ni redovnog update-a softvera. Ćista prevara za napaljene trebice koje vole imati nešto sjajno u torbici pa potegnuti kad se ukaže prilika...

ODGOVORITE
Name

Dejan

24.07.2015 11:29

Hajde Bosnjaci, prikocite malo sa svojom mrznjom prema svemu sto ima veze sa Srbijom i proizvodima koji poticu iz Srbije. Ne moze da prodje ni jedna jedina vijest, a da vi ne demonstrirate svoju netrpeljivost. Prvo, koliko vas koji pljujete po Teslinim prozivodima je uopste ikada uzelo u ruke jedan jedini Teslin proizvod ? Pretpostavljam, niko i nikad. Imam Teslin tablet H7 koji sam platio 100 evra, radi kao zmaj, ima displej na nivou duplo skupljih tableta, ispadao nekoliko puta na beton i i dalje radi savrseno. Nikada nije zaglavio za skoro godinu dana koliko ga koristim. Sutradan da mu se nesto desi, ponovo bih kupio isti. Vjerujem da ce i telefon biti odlican jer je jasno da su se ljudi ozbiljno posvetili poslu. Umjesto sto samo kudite i sirite svoju negativnu energiju, napravite vi nesto konkretno pa drugima djelite lekcije sta valja, a sta ne. A pre svega, testirajte dati proizvod, pitajte druge kakva iskustva imaju s njim, pa onda prosipajte pamet sta valja, a sta ne.

ODGOVORITE